Περπέρογλου: "Με ήθελαν πολύ, αλλά κατανοήστε με..."

Ο Στράτος Περπέρογλου αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό. Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων" ο διεθνής φόργουορντ έκανε τον απολογισμό των δύο χρόνων του στον Πειραιά, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την πολύ καλή προσφορά και ζήτησε κατανόηση για την απόφασή του ν' αλλάξει περιβάλλον.

Περπέρογλου: "Με ήθελαν πολύ, αλλά κατανοήστε με..."

" Πέρασα δυο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό και γι' αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Σ' αυτά τα δυο χρόνια ζήσαμε χαρές αλλά και λύπες. Πετύχαμε πολλά σημαντικά, αλλά αφήσαμε και κάποια πράγματα μισοτελειωμένα.

Ευχαριστώ πολύ τους αδερφούς Αγγελόπουλους για τη στάση τους και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για να συνεχίσω στην ομάδα. Αναγνωρίζω ότι τηρουμένων των συνθηκών έκαναν πραγματικά την υπέρβαση και έδειξαν ως το τέλος πόσο πολύ με ήθελαν στον Ολυμπιακό.

Πιστεύω όμως ότι όλοι θα κατανοήσουν ότι η απόφασή μου να αγωνιστώ σε μια ομάδα του εξωτερικού κάτω από διαφορετικές συνθήκες ήταν για μένα και την οικογένειά μου η καλύτερη δυνατή επιλογή", δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου..

24MEDIA NETWORK