Περπέρογλου: "Μπορούμε τη δεύτερη θέση"

Η πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα στέρησε από τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου του, ενώ εκτός απροόπτουγια να εξασφαλίσει τη δεύτερη θα πρέπει να επικρατήσει εκτός έδρας της σκληροτράχηλης Σιένα.

Περπέρογλου: "Μπορούμε τη δεύτερη θέση"
Ο Στράτος Περπέρογλου δεν αμφιβάλλει πως οι "πράσινοι", με την επανέναρξη της διοργάνωσης, θα εμφανιστούν πανέτοιμοι και μακριά από προβλήματα, για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όπως αυτό της 8ης Ιανουαρίου στο "άντρο" των πρωταθλητών Ιταλίας.

Γράφοντας στο προσωπικό ιστολόγιο που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ο 24χρονος φόργουορντ, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και χαρά μέσα στο 2009, αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία του "τριφυλλιού".

Αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα στον όμιλο (" είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα στην Ευρώπη"), αλλά αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Σιένα σχολίασε: " Ο τρόπος που ηττήθηκε στη Βαρκελώνη δεν αλλάζει το γεγονός πως είναι μια καλή ομάδα, από τις πιο ισχυρές της διοργάνωσης. Γνωρίζουμε πως δεν προλαβαίνουμε την πρώτη θέση, αλλά θέλουμε τη δεύτερη και είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε νικώντας στην Ιταλία. (...) Ξέρουμε ότιο όρος «εύκολο παιχνίδι» δεν υπάρχει στο λεξικό της διοργάνωσης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και κυρίως υγιείς προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας ".



News 24/7

24MEDIA NETWORK