Πέταξε... το γάντι στον Σπανούλη ενόψει Game 2!

Ένα φάουλ του Καβαλιάουσκας στον Σπανούλη, στάθηκε η αφορμή ο γκαρντ του Ολυμπιακού να αντιδράσει λίγο παραπάνω απ' ότι έπρεπε, με τον Λιθουανό να παραξενεύεται από την αντίδραση του Έλληνα και να... στάζει το φαρμάκι του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ζαλγκίρις, χάνοντας το πρώτο ματς της σειράς στα πλέι οφ της Euroleague. Οι ψιλοεντάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν με τον Βασίλη Σπανούλη να "βγαίνει" εκτός εαυτού για φάουλ που δέχτηκε από τον Αντάνας Καβαλιάουσκας.

Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό της τρίτης περιόδου στο ΣΕΦ, ο Λιθουανός ψηλός προέβη σε μία "σκληρή" παράβαση πάνω στον Έλληνα γκαρντ, με τους δυο τους να συζητούν σε έντονο ύφος και τον κόσμο να μπαίνει στο... παιχνίδι, αποδοκιμάζοντας έντονα τον σέντερ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο πρώην άσος της Καβάλας και του Πανιωνίου απόρησε με το ύφος του Σπανούλη, δηλώνοντας ότι: " Δεν καταλαβαίνω γιατί νευρίασε. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με τα φάουλ, οπότε έπρεπε να κάνω ένα καλό.

Μερικές φορές οι διαιτητές δεν σφυρίζουν αν είναι πολύ "μαλακό". Ίσως θύμωσε γιατί ήταν λίγο πιο σκληρό φάουλ, αλλά το μπάσκετ είναι ένα αντρικό άθλημα".

Την πέταξε ουσιαστικά τη σπόντα του και μένει να δούμε την αντίδραση του "Kill Bill" στο Game 2 της σειράς το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK