Πιέζεται για Ζίζιτς η Μπαρτσελόνα

Πιέζεται για Ζίζιτς η  Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς


H Ούλκερ έκανε πίσω ολοταχώς στην υπόθεση Ζίζιτς, σύμφωνα με όσα γράφονται στον τουρκικό τύπο και πλέον ο Ολυμπιακός έχει μείνει ως ο μοναδικός μνηστήρας για τον 25χρονο Κροάτη φόργουορντ. Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε πολύ να κρατήσει για λίγο καιρό ακόμα το χαρτί των Τούρκων προκειμένου να πιέσει όσο περισσότερο μπορεί τον παίκτη της να λύσει την συνεργασία αλλά από εδώ και πέρα θα χρειαστεί διαπραγμάτευση προκειμένου να μπει τέλος στην σχέση τους.
(link:102520)Πρώτη νίκη στα φιλικά(/link)

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του άναψε το πράσινο φως στον παίκτη να παρατείνει λίγο ακόμα τις συζητήσεις με την Μπάρτσα με δεδομένη την ύπαρξη προσυμφώνου. Ο Ζίζιτς επιδιώκει την καταβολή αποζημίωσης από τον καταλανικό σύλλογο πριν αποχωρήσει κι ενταχθεί στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων». Τονίζεται όμως από την πλευρά του ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αθετήσει τον λόγο του προς τον ελληνικό σύλλογο.

Το θέμα δεν μπορεί να τραβήξει περισσότερο από το τέλος της εβδομάδας καθώς τελειώνει το ευρωμπάσκετ και οι παίκτες επιστρέφουν στις ομάδες τους.24MEDIA NETWORK