Πήγαν στο γήπεδο μόνο για τον Μπογκντάνοβιτς

Στη Φενέρμπαχτσε δεν θα ξαναπαίξει, τουλάχιστον όχι σύντομα, παρόλα αυτά παραμένει αγαπητός στο οπαδικό κίνημα. Εξ ου και οι ιαχές "MVP" ακούγονταν περισσότερο απ' όσο οι Σέρβοι ή οι Ιταλοί...

Serbia's Bogdan Bogdanovic, right, shoots past Italy's Paul Biligha, left, during their Eurobasket European Basketball Championship quarterfinal match in Istanbul, Wednesday, Sept. 13. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Serbia's Bogdan Bogdanovic, right, shoots past Italy's Paul Biligha, left, during their Eurobasket European Basketball Championship quarterfinal match in Istanbul, Wednesday, Sept. 13. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Γιαννόπουλος

Στο "Σινάν Ερντέμ" την Τετάρτη το βράδυ υπήρχαν φίλοι της Σερβίας, φίλοι της Ιταλίας και το προσωπικό... φαν κλαμπ του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ντυμένοι οι περισσότεροι με φανέλες της Φενέρμπαχτσε αποθέωσαν ουκ ολίγες φορές τον Σέρβο σταρ, ιδιαίτερα προς το τέλος όταν η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος των Σέρβων, χάρη στους πόντους του πρώην, πλέον, άσου της Φενέρ.

Ακόμη και η ιαχή MVP, MVP ακούστηκε για τον Μπογκντάνοβιτς χωρίς να εμπεριέχεται καμία υπερβολή σ' αυτό αφού πράγματι ήταν ο καλύτερος και πιο παραγωγικός παίκτης του αγώνα.

Ο Λουίτζι Ντατόμε από την πλευρά του, ο οποίος μάλιστα θα παραμείνει και εφέτος μέλος της Φενέρμπαχτσε, πήρε πολύ λιγότερο χειροκρότημα σε σημείο... παρεξηγήσεως.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK