Πιλαφίδης: “Το περίμενα πιο εύκολο”
Πιο δύσκολο απ' ότι περίμενε ήταν το παιχνίδι με τον Μακεδονικό για τον Κώστα Πιλαφίδη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Αμερικανών του, την ώρα που ο Κώστας Πιλαφίδης μίλησε για...απρέπεια της διοίκησης προς το πρόσωπο των παικτών του.

έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Αμερικανών του, την ώρα που ο Κώστας Πιλαφίδης μίλησε για…απρέπεια της διοίκησης προς το πρόσωπο των παικτών του.
Κώστας Πιλαφίδης: ” Παρότι φάνταζε εύκολο παιχνίδι, εξηγήσαμε στους νέους παίκτες μας πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς. Ακόμα μερικοί δε ξέρουν που βρίσκονται, χρειάζεται χρόνος, αλλά κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ. Ο στόχος μας είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλα τα ματς και είμαι ευχαριστημένος από τους Πάρκερ και Ουάσινγκτον και τώρα περιμένουμε το ματς με την Ούνιξ Καζάν. Θέλουμε να βρούμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, όπως τα ριμπάουντ, στα οποία έχουμε πρόβλημα. Ο Στσεπάνοβιτς δεν έπαιξε, γιατί είχε πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Παίζουμε συχνά με 3 κοντούς, δεν είναι επιλογή μου, αλλά έτσι η ομάδα έχει κινητικότητα. Ούτως ή άλλως δεν έχτισα εγώ την ομάδα. Αυτήν τη στιγμή έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, οι οποίες ήταν επιβεβλημένες. Οι παίκτες που έφυγαν ήταν καλοί, αλλά η ομάδα δεν μπορούσε να… στρίψει με αυτούς στην πεντάδα”.
Κώστας Φλεβαράκης: “Αυτήν την εβδομάδα υπήρχε ένας εφησυχασμός. Οι παίκτες περίμεναν κάποια πράγματα, δεν τα είδαν και η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν σαν μία μορφή διαμαρτυρίας. Η αγωνιστική εικόνα αντικατόπτριζε το εξωαγωνιστικό πρόβλημα. Δε ψάχνω δικαιολογίες, είχαμε κακό παιχνίδι, χωρίς έναν παίκτη πολύ σημαντικό, όπως ο Ντόμπινς, για τον οποίο δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα. Ζητά τόσο απλά πράγματα κι εμείς δεν τον φέρνουμε πίσω. Τώρα μαζεύουμε τα κομμάτια μας, εντός κι εκτός γηπέδου και παλεύουμε. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλον στόχο για τον ΠΑΟΚ πέρα από το κυνήγι της τρίτης θέσης. Τι παραπάνω έχουν οι άλλες ομάδες;”