Πήρε δανεικό τον Ντράγκιτς η Ολίμπια
Στο ρόστερ της Τάου, έχοντας μπροστά του τους Πριτζιόνι και Πλάνινιτς, δεν χωρούσε, ωστόσο στην Ολίμπια θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Στο ρόστερ της Τάου, έχοντας μπροστά του τους
Πριτζιόνι και
Πλάνινιτς, δεν χωρούσε, ωστόσο στην
Ολίμπια θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο
Γκόραν Ντράγκιτς δεν έφερε αντίρρηση στην επιθυμία του Νέβεν Σπάχια να δοθεί δανεικός στην ομάδα της Λιουμπλιάνας, υπογράφοντας αρχικά
συμβόλαιο τριών μηνών.
Ο 21χρονος γκαρντ ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ. Ερχόμενος από τον πάγκο πρόσφερε ενέργεια στην άμυνα, ενώ όποτε του δινόταν η ευκαιρία έπαιρνε επιθετικές πρωτοβουλίες έχοντας 5.4 πόντους και 2.1 ασίστ στα εννέα παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Εν τω μεταξύ, στην αντίπαλο του Ολυμπιακού ανήκει πλέον ο Αμερικανός Λουκ Άντερσον, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα (ΑΠΟΕΛ), ενώ από το μικροσκόπιο του Μέμι Μπετσίροβιτς, προτού υπογράψει συμβόλαιο, θα περάσει ο πολύπειρος Κροάτης σέντερ, Μάτε Σκέλιν που ψάχνει για ομάδα.