ΜΠΑΣΚΕΤ

Πυροβόλησαν τον Landry

Επίθεση με πυροβολισμό κοντά στο σπίτι του στο Χιούστον δέχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα περίπου 2:30) ο Carl Landry.

Πυροβόλησαν τον Landry

O άσος των Rockets οδηγούσε προς το σπίτι του μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Νέα Ορλεάνη. Λίγο πριν φτάσει στο προορισμό του, δέχθηκε τον πυροβολισμό και τραυματίστηκε (όχι ιδιαίτερα σοβαρά) στο αριστερό πόδι.

Είχε προηγηθεί καταδίωξη από άλλο όχημα αλλά και τρακάρισμα μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Ο πυροβολισμός έπεσε όταν ο Landry κατέβηκε από το ΙΧ του για να διαπιστώσει το μέγεθος της ζημιάς.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο παίκτης διεκομίσθη σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψει το αργότερο σε τρεις εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK