Πλάι στο Διαμαντόπουλο ο Μορλεντέ

Για μερικές εβδομάδες ήταν συμπαίκτης του Νίκου Ζήση, εφ εξής θα αγωνίζεται στο πλευρό του Γιώργου Διαμαντόπουλου. Ο λόγος για τον Γάλλο γκαρντ Πασέλις Μορλεντέ.

Πλάι στο Διαμαντόπουλο ο Μορλεντέ
Για μερικές εβδομάδες ήταν συμπαίκτης του Νίκου Ζήση, εφ εξής θα αγωνίζεται στο πλευρό του Γιώργου Διαμαντόπουλου. Ο λόγος για τον Γάλλο γκαρντ Πασέλις Μορλεντέ, του οποίου η μεταγραφή από τη Μπένετον Τρεβίζο στη Ροζέτο ολοκληρώθηκε την Πέμπτη με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την τελευταία. Δεν έγιναν πάντως γνωστές λεπτομέρειες ούτε του οικονομικού σκέλους του συμβολαίου, ούτε της χρονικής διάρκειας αυτού.

Ο 24χρονος πλέι μέικερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη γαλλική Ντιζόν (1997), όπου και αγωνίστηκε για πέντε περιόδους (2002). Θεωρούνταν εκ των σπουδαιότερων ταλέντων του γαλλικού μπάσκετ, γι' αυτό άλλωστε και επιλέχθηκε από τους Φιλαδέλφεια 76ers στα αμερικανικά ντραφτς (2003). Η πορεία του, ωστόσο, ήταν στάσιμη με αποτέλεσμα στη Μπένετον να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Ελπίζει πάντως πως στη Ροζέτο θα πάρει τις ευκαιρίες προκειμένου να κερδίσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK