Τοποθέτηση ΣΥΡΙΖΑ για το ποδηλατοδρόμιο

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Συντονιστή του Τμήματος Αθλητισμού του κόμματος Τάσου Πανταζίδη, έκανε επίσημη τοποθέτηση.

Τοποθέτηση ΣΥΡΙΖΑ για το ποδηλατοδρόμιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτή έχει ως εξής: “Το Τμήμα Αθλητισμού ουδέποτε πήρε θέση για την αλλαγή χρήσης του κλειστού ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ, γιατί ποτέ δεν τέθηκε επίσημα τέτοιο ζήτημα.

Το Τμήμα έχει σταθερές και επεξεργασμένες θέσεις για τα ζητήματα των εγκαταστάσεων, οι οποίες είναι λίγο ως πολύ γνωστές.

Όταν υπάρξει επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση, θα ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και ρεαλισμό, υπερασπιζόμενοι τόσο την ανάπτυξη και τη βέλτιστη αξιοποίηση, όσο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με γνώμονα την εμπειρία και την τεκμηρίωση που έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε το κυβερνητικό έργο.

Οσοι νομίζουν πως είμαστε αφελείς και θα μας χρησιμοποιήσουν για να εκμαιεύσουν βεβιασμένες κινήσεις εκ μέρους μας ή να τραυματίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση παρουσιάζοντας υποτιθέμενη κόντρα, πλανώνται πλάνη οικτρά. Αυτό δεν συνέβη ούτε με τον σύντροφο Κοντονή, ούτε φυσικά με τον σύντροφο Βασιλειάδη με τον οποίο βρισκόμαστε σε συχνή επικοινωνία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK