Πλησιάζει ο Ζίζιτς

Πλησιάζει ο Ζίζιτς

Ζίζιτς, βίζα και φύγαμε για Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του και τα τελευταία χαρτιά από τον Άντριγια Ζίζιτς και πλέον μένει η επίσημη αποδέσμευση από την Μπαρτσελόνα για να ταξιδέψει ο παίκτης στην Αθήνα. Ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου και οριστικοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την έλευσή του.

Είναι τέτοια η φούρια του 25χρονου φόργουορντ ώστε έσπευσε να βγάλει βίζα προκειμένου να ταξιδέψει ακόμα και μέχρι την Κυριακή στην χώρα μας. Επειδή όμως στην φετινή μετεγγραφική περίοδο οι "ερυθρόλευκοι" συνάντησαν απίστευτες δυσκολίες, δεν γίνεται καμία, ούτε καν ανεπίσημη, αναφορά έχοντας ως δεδομένο ότι οι Καταλανοί δεν υπέγραψαν την λύση συνεργασίας με τον Ζίζιτς.

Το θέμα αυτό ολοκληρώθηκε, όπως όλα δείχνουν, και απομένει το τελευταίο ερωτηματικό αναφορικά στην προσθήκη ενός ακόμα πλέι μέικερ. Ο Καζλάουσκας πριν δει την ομάδα είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αλλά για να γίνει μία τέτοια προσθήκη, ο παίκτης πρέπει να είναι Έλληνας. Στην αγορά υπάρχουν έμπειρα γκαρντ για την... δουλειά του δεύτερου ή τρίτου πλέι μέικερ αλλά το κατά πόσο ικανοποιούν τις απαιτήσεις του Λιθουανού τεχνικού είναι άγνωστο.

Σε περίπτωση πάντως κατά την οποία κριθεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ αναγκαία η προθήκη ενός πλέι μέικερ από την κοινοτική αγορά, τότε ίσως να τεθεί θέμα προσωρινής διακοπής της συμφωνίας με τον Μάρτιν Ράντσικ ο οποίος αναρρώνει από επέμβαση στην καρδιά.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει τον παίκτη αλλά σε ακραία περίπτωση ίσως ακολουθηθεί η πεπατημένη Μίντλετον. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι εξόφλησε τον Αμερικανό σέντερ αλλά διέκοψε το συμβόλαιό του ώστε να προστεθεί ένας άλλος παίκτης.

Πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε το κείμενο της Παρασκευής, η Μπαρτσελόνα «ανακοίνωσε» την μετεγγραφή του Άντριγια Ζίζιτς στον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης έχει ήδη στα χέρια του την λύση συμβολαίου, την οποία ανακοίνωσαν οι Καταλανοί και την Κυριακή το αργότερο θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντέρμπι του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK