Πλησιάζει σε ψήφους τον LeBron ο Αντετοκούνμπο!

Ανακοινώθηκε η δεύτερη καταμέτρηση ψήφων για το All Star Game της Νέα Ορλεάνης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κλειδώνει τη δεύτερη θέση και να πλησιάζει τον LeBron James (φωτογραφία)!

Πλησιάζει σε ψήφους τον LeBron ο Αντετοκούνμπο!

Ο Giannis είναι τρίτος στην Ανατολή πίσω από τους LeBron James και Kyrie Irving, όμως έχει σχεδόν τις διπλάσιες ψήφους από τους Wade, DeRozan και Love!

Έτσι, η θέση στην πεντάδα για τον Έλληνα άσο μοιάζει κλειδωμένη, ενώ όπως μπορούμε να δούμε και από τις μέχρι στιγμής ψήφους, περνά και τους Harden, Westbrook που διεκδικούν το βραβείο του MVP για τη φετινή περίοδο.

Οι ψήφοι του κόσμου στο τέλος θα μετρήσουν κατά 50%, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό προκύπτει από τους παίκτες, τους προπονητές και τους δημοσιογράφους. Μόνο με... θαύμα λοιπόν ο Greek Freak δεν θα ταξιδέψει στην Νέα Ορλεάνη.

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στα social media: Giannis Antetokounmpo #NBAVote

ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ... GIANNIS

Ο Stoiximan.gr προσφέρει αρκετές αποδόσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόσο σε ενδεχόμενη συμμετοχή του στο All Star Game όσο και για την κανονική περίοδο. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Μέσος όρος στο άθροισμα Ριμπάουντ και Κοψιμάτων - Κανονική περίοδος 2016-2017 over 11 στο 1,87, όπως και τα Μέσος όρος κλεψιμάτων-Κανονική περίοδος 2016-2017 over 2 στο 2,20, Μέσος όρος στο άθροισμα Πόντων και Ασσίστ - Κανονική περίοδος 2016-2017 over 30,5 στο 1,87. Δείτε όλες τις αποδόσεις και τα στοιχήματα πατώντας ΕΔΩ .

Τα αποτελέσματα:

24MEDIA NETWORK