Πλησιάζει το αντίο του Divac

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο Vlade Divac να πει αντίο στην ενεργό δράση. Αν και το συμβόλαιο του με τους Los Angeles Lakers λήγει το καλοκαίρι του 2006, η εγχείρηση που υποβλήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο στη μέση δεν του επιτρέπει να επιστρέψει όσο δυνατός θα ήθελε.

Πλησιάζει το αντίο του Divac
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο Vlade Divac να πει αντίο στην ενεργό δράση. Αν και το συμβόλαιο του με τους Los Angeles Lakers λήγει το καλοκαίρι του 2006, η εγχείρηση που υποβλήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο στη μέση και τον άφησε εκτός αγωνιστικής για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν του επιτρέπει να επιστρέψει όσο δυνατός θα ήθελε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Γι' αυτό και αποφασίστηκε από τη διοίκηση των "λιμνανθρώπων "σε συνεννόηση τόσο με τον ίδιο το 37χρονο (!)Σέρβο, όσο με τον Phil Jackcon, τεχνικό της ομάδας, να αποζημιωθεί βάσει συμβολαίου (2 εκατ. δολάρια) και να διακόψει τη συνεργασία του με τους άλλοτε πρωταθλητές του ΝΒΑ. Ο Divac πάντως βρέθηκε στη Χαβάη προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία χωρίς όμως να καταφέρει να ακολουθήσει το πλήρεςπρόγραμμα.

" Αν ο Divac μπορούσε να παίξει, θα είχε παίξει. Βρέθηκε εδώ μαζί μας την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, όμως δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει τους υπόλοιπους " ήταν το σχόλιο του γενικού διευθυντή των Lakers, Mitch Kupchak, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός.

O Divac είναι αναμφίβολα από τους πιο επιτυχημένους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες που αγωνίστηκαν ποτέ στο ΝΒΑ. Στη μακρά θητεία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αγωνίστηκε σε τρεις ομάδας, στους Lakers,Hornets και Kings.

News 24/7

24MEDIA NETWORK