Ποιος είπε ότι ο Ντουράντ ασχολείται με τους διαιτητές;

Τον Κέβιν Ντουράντ δεν τον ενδιαφέρει μια διαιτητική απόφαση, ακόμη κι αν κρίνει έναν αγώνα, αλλά αποκλειστικά και μόνο η δική του απόδοση.

Ποιος είπε ότι ο Ντουράντ ασχολείται με τους διαιτητές;
durant

Σπάνια θ' ακούσεις παίκτη-προπονητή-παράγοντα-οπαδό να υπερασπίζεται τους διαιτητές. Ο Κέβιν Ντουράντ το έκανε πάντως!

Παρόλο που αυτός ήταν που δεν επωφελήθηκε και μαζί όλοι οι Γουόριορς στο χριστουγεννιάτικο ματς με τους Καβαλίερς, δεν δίστασε να πει τη δική του αλήθεια. Αυτή που θέλει τους "γκρι" κομμάτι του παιχνιδιού. Το οποίο θα αποσπάται από το υπόλοιπο σύνολο όσο ισχύει "η αναφορά των τελευταίων δύο λεπτών".

Ο "KD" δεν πήρε το φάουλ από τον Τζέφερσον στην τελευταία επίθεση του μεγάλου παιχνιδιού, η απόφαση κρίθηκε λανθασμένη και το ΝΒΑ έβγαλε στη... σέντρα τον ρεφ της φάσης. Ο οποίος βρήκε έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο του σούπερ σταρ των περυσινών φιναλίστ.

Τι ακριβώς είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά; Πως " δεν έχασαν οι διαιτητές το παιχνίδι, εμείς το χάσαμε. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Θεωρώ βλακεία που το ΝΒΑ θυσιάζει τους διαιτητές με αυτόν τον τρόπο.

Πράγματα συμβαίνουν υπέρ μας, άλλα όχι. Δεν πήραμε τη νίκη, αλλά ας προχωρήσουμε. Δεν κάνεις τους διαιτητές εξιλαστήρια θύματα. Στο επόμενο παιχνίδι αυτή η ομάδα των διαιτητών, ανεξαρτήτως ποιοι είναι, θα βγει έξω και θα σφυρίξει. Θα είναι φορτισμένοι όταν σφυρίζουν, θα προσπαθήσουν ν' αποφασίσουν σωστά σε κάθε φάση, θα προσπαθήσουν να είναι τέλειοι χωρίς όμως να είναι χαλαροί.

Δεν μπορείς να ρίχνεις σε μας πρόστιμα όταν βγαίνουμε και κάνουμε κριτική, αλλά να τούς κολλάμε σε μια κόλλα χαρτί. Δεν το αξίζουν αυτό. Κάνουν το καλύτερο για ν' αποφασίσουν σωστά και αυτοί βλέπουν τις φάσεις σε αργή κίνηση κρίνοντας τις αποφάσεις λανθασμένες. Είναι αίσχος να τους θυσιάζεις με αυτόν τον τρόπο. Το παιχνίδι έχει τελειώσει..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK