Ποιος παίκτης του NBA παραδέχτηκε πως αξίζει το βραβείο του MVP;

Αποτελεί το βασικό γρανάζι στη μηχανή των Ρόκετς όντας πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα και με τους αριθμούς του να έχουν εκτοξευτεί τη φετινή σεζόν. Και "απαιτεί" τον τίτλο του MVP.

Ποιος παίκτης του NBA παραδέχτηκε πως αξίζει το βραβείο του MVP;

Οι Ρόκετς αποτελούν από τις ομάδες εκπλήξεις της σεζόν, με την εκπληκτική χρονιά τους να συνεχίζεται και την Τετάρτη το βράδυ απέναντι στους Κλίπερς, όπου νίκησαν με 122-103. Για άλλη μία φορά, πολυτιμότερος παίκτης των Τεξανών, ο "Μούσιας", που αποτελεί τον βασικό λόγο που η ομάδα του πετάει έχοντας ήδη καπαρώσει μία θέση για τα playoffs.

Ο Τζέιμς Χάρντεν νιώθει καλά και το δείχνει, όντας πρώτος στο NBA στις ασίστ, αλλά και ο πρώτος παίκτης μετά τον Όσκαρ Ρόμπερτσον που έχει 28 πόντους μ.ό., 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Είναι λογικό λοιπόν και ο ίδιος να νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σημείο να δηλώνει ανοιχτά πως αξίζει το βραβείο του MVP!

Σε συνέντευξή του στην αμερικανική τηλεόραση, στο σόου "Jimmy Kimmel Live", ο δημοσιογράφος του έκανε την εξής ερώτηση: " Έχεις 48 νταμπλ νταμπλ, που είναι καταπληκτικό αλήθεια. Νιώθεις σαν να είσαι ο MVP, ο πιο πολύτιμος παίκτης της λίγκας;" με τον Χάρντεν να δίνει ρέστα με την απάντησή του: " Ναι ναι. Γιατί πριν ξεκινήσει η σεζόν, μας έλεγαν πως θα ήμασταν δέκατοι. Και τώρα είμαστε τρίτοι, η καλύτερη τρίτη ομάδα σε όλο το NBA, και τώρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος γκαρντ θαυμάζει... τον εαυτό του με την συνέντευξή του στο The Vertical τον περασμένο Νοέμβριο να είναι χαρακτηριστική, απαντώντας στο δημοσιογράφο πως είναι ο καλύτερος παίκτης της λίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK