Poll: Ψήφισε το πρόσωπο του ΝΒΑ για αυτήν τη δεκαετία

Οι αριθμοί έδειξαν ό,τι είδαν και όσοι έχουν μάτια, για τους πέντε παίκτες που ξεχώρισαν στο ΝΒΑ από το 2000 έως ότου καλωσορίσουμε το 2020. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν είχε τα καλύτερα νούμερα, ήταν όμως ο καλύτερος όλων. Συμφωνείς; Ή διαφωνείς; Ψήφισε.

Βάσει των αριθμών, αλλά και των επιτυχιών ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο καλύτερος NBAer, για τη δεκαετία που μας 'αφήνει' σε λίγες ημέρες.
Βάσει των αριθμών, αλλά και των επιτυχιών ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο καλύτερος NBAer, για τη δεκαετία που μας 'αφήνει' σε λίγες ημέρες. AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο Στέφεν Κάρι είναι ο παίκτης που άλλαξε το παιχνίδι, τη δεκαετία που μας εγκαταλείπει σε λίγες ημέρες. Οι Ρόκετς άλλαξαν το γενικότερο προσανατολισμό, με τον Τζέιμς Χάρντεν στο επίκεντρο. Ο Καγουάι Λέοναρντ είχε από τους καλύτερους αριθμούς, σε οκτώ σεζόν (αφού έως το 2011 ήταν στο κολέγιο), ενώ μετά δεν βοήθησε και η φιλοσοφία των Σπερς. Παρ' όλα αυτά, έδειξε πού μπορεί να φτάσει ένας παίκτης που παίζει άμυνα, με τον Κέβιν Ντουράντ να δείχνει πώς χωρίς να 'χεις μυς γίνεσαι από τους πιο παραγωγικούς σκόρερ της ιστορίας. Αν όμως, η λίγκα είχε πρόσωπο για αυτά τα δέκα χρόνια, μάλλον θα ήταν εκείνο του ΛεΜπρον Τζέιμς. Συμφωνείς ή διαφωνείς;

Παρεμπιπτόντως, ο King ήταν στο Νο6 της προηγούμενης δεκαετίας (μπήκε στη λίγκα το 2003 και είχε προλάβει να γίνει ο καλύτερος ρούκι, πρώτος σκόρερ σεζόν, 5 φορές All Star, μια φορά MVP, πέντε φορές μέλος της All NBA team και μια φορά μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας, ως ηγέτης των Καβς στην πρώτη τους παρουσία σε τελικούς), με τους Κόμπι Μπράιαντ, Σακίλ Ο Νιλ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ και Άλεν Άιβερσον να πιάνουν τις θέσεις της κορυφαίας πεντάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK