Πρέλεβιτς: "Τώρα δεν υπάρχει ζήτημα Σαββίδη..."

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τονίζει πως δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη στο θέμα της εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ και πως αν θελήσει να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ, θα ζητήσει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Πρέλεβιτς: "Τώρα δεν υπάρχει ζήτημα Σαββίδη..."

Το ζήτημα της πιθανής εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ πάντα απασχολεί στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Τι γίνεται, λοιπόν, στη παρούσα φάση με αυτό το θέμα, υπάρχει κάποια εξέλιξη;

εν υπάρχει. Ένα λάθος που γίνεται είναι πως στην Γενική Συνέλευση που έχουμε, δεν υπάρχει το θέμα της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου (σ.σ. αυτό το λέει γιατί γράφτηκε στον Τύπο πως θα γίνει Α.Μ.Κ.). Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... Όταν γίνεται η Α.Μ.Κ. πρέπει να είναι θέμα. Δεν υπάρχει λόγος αυτή την στιγμή να γίνει (σ.σ. εννοεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου). Τις προηγούμενες φορές που το κάναμε, υπήρχε εντολή από το Υπουργείο για κάποιους λόγος. Το είχαμε κάνει τότε, τώρα δεν υπάρχει λόγος", απάντησε ο Πρέλεβιτς ο οποίος αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα όπως τα εξής:

Για το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα για να προχωρήσει από μόνη της (δηλαδή να μην υπάρχει εντολή από το Υπουργείο) σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου: "Για να καλέσεις Γενική Συνέλευση, θέλει δύο με τρεις εβδομάδες. Ή μπορείς να κάνεις έκτακτη Γενική Συνέλευση".

Για το αν πρέπει ο Τύπος να ασχολείται στη παρούσα φάση με τον Σαββίδη και την ΚΑΕ: "Από την στιγμή που δεν υπάρχει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, δεν υπάρχει θέμα αυτή την στιγμή. Αυτή την στιγμή δεν τρέχει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Η Αύξηση από τον νόμο νομίζω είναι 4+1 μήνες. Επί της ουσίας δεν υπάρχει θέμα. Προσπαθούμε να κάνουμε επαφή. Έχουμε επαφή μαζί του και αυτή είναι καλύτερη σε σχέση με παλαιότερα. Ο άνθρωπος μας έχει βοηθήσει. Αν θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος, τότε θα ζητήσει να γίνει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου".

Για το ότι πρόσφατα σε ματς του ΠΑΟΚ (αυτό με τον Ολυμπιακό) ήρθε στο "Παλατάκι" η Μαρία Γκοντσάρεβα και γενικώς άνθρωποι του Σαββίδη δίνουν το παρών στο γήπεδο (π.χ. ο συνεργάτης του Σαββίδη, Αρτούρ Νταβίντιαν): "Είναι φίλοι του μπάσκετ, έχουν γίνει φίλοι και της ομάδας".

Για το θέμα της ενίσχυσης στο ρόστερ: "Θα δούμε αν μπορεί να γίνει. Αν υπάρχει δυνατότητα... Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν μπορεί οικονομικά".

Για το αν συζητηθεί να αποκτηθεί παίκτης αν δεν έχει αίσιο τέλος η προσπάθεια του Μάνου Μαλέλη να "φέρει" στον ΠΑΟΚ τον Ντόνι ΜακΓκραθ: "Συζήτηση μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι όμως το τι μπορούμε να κάνουμε...".

Για το αν μετρήσει στο θέμα της ενίσχυσης ένα πιθανό "διπλό" κόντρα στην Κηφισιά, με το οποίο ο ΠΑΟΚ θα είναι "αγκαλιά" με την τρίτη θέση του πρωταθλήματος: "Δεν παίζει ρόλο..."

Για το αν μετά την ανανέωση του Απόλλωνα Τσόχλα θα γίνουν κι άλλες συζητήσεις με άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη: "Συζητήσεις γίνονται. Ξέρει την επιθυμία μας ο Βαγγέλης... Οι ξένοι δυστυχώς δεν έχουν συμβόλαιο. Και κάθε χρόνο φεύγουν από την ομάδα παίκτες για να πάρουν τα τριπλάσια λεφτά".

Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και την πιθανότητα να παίξει εφέτος: "Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει αυτός... Ηρθε για να κάνει κάποιες προπονήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK