Πρεμιέρα για Χέντερσον στο "Κουταλιανός"

Πρεμιέρα για Χέντερσον στο "Κουταλιανός"
Μια καλή πρόβα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων του Κολοσσού αποτελεί το τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός", το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή (30/09) μέχρι την Κυριακή (02/20) στη Ρόδο. Ο τεχνικός των "θαλασσί", Βασίλης Φραγκιάς, θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και κατά πόσο αυτή βελτιώθηκε στο δεκαήμερο που μεσολάβησε από τις φιλικές αναμετρήσεις στην Αθήνα.

Εξάλλου, χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Τζερόντ Χέντερσον, ο οποίος από την Τρίτη εντάχθηκε στις προπονήσεις των Ροδιτών. Ακόμη δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, όπου αναμένεται να φτάσει σε περίπου 15 ημέρες, ωστόσο μέσω των αγώνων θα βοηθηθεί προκειμένου να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον του και ναβρει την απαραίτητη χημείαμε τους συμπαίκτες του.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αναζήτηση ενός φόργουορντ, μάλλον κοινοτικού, ο οποίος θα καλύψει την τελευταία θέση στο ρόστερ των νεοφώτιστών. Ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το τέλος του τριήμερου τουρνουά.

*** Στη Ρόδο για το τουρνουάβρίσκονται ήδη οι αποστολές των Παναθηναϊκού, Πανιώνιου και Ολύμπιας Λάρισας.

*** Τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, αλλά ακόμα δεν έχουν εξαντληθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK