Πρίφτης: "Χαμηλά το κεφάλι". Φλεβαράκης: "Ανώτερος ο Αρης"

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την άνετη νίκη τους επί των Τρικάλων.

Πρίφτης: "Χαμηλά το κεφάλι". Φλεβαράκης: "Ανώτερος ο Αρης"

Αναλυτικά: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για το δείκτη ετοιμότητας και την αγωνιστική συμπεριφορά που είχαν μετά από μια περίοδο που ήταν δύσκολη γι΄ αυτούς. Τα παιχνίδια μετά από διακοπές κρύβουν παγίδες που ξεκινούν από το μυαλό αυτών που παίζουν. Σεβαστήκαμε πολύ τα Τρίκαλα. Επειδή δείξαμε σεβασμό, σεβαστήκαμε τον εαυτό μας. Είδαμε βίντεο από την αρχή της εβδομάδας, κάτι που δεν κάναμε πολλές φορές φέτος. Τα Τρίκαλα σουτάρουν καλά και είχαμε μια ανησυχία για την εικόνα που θα παρουσιάσουν γιατί είχαν δυο νέους παίκτες στο ρόστερ τους και θα ήταν λίγο άγνωστες οι συνθήκες του αγώνα. Εμείς ήμασταν σοβαροί, συνεχίζουμε έχοντας το κεφάλι χαμηλά.

Οποιοσδήποτε είναι οπαδός της ομάδας θέλει να βλέπει την ομάδα έτσι. Όλοι βοήθησαν. Για όλους υπήρχε χώρος για σουτ. Είναι θέμα ισορροπίας. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και στα καλά και στα άσχημα.

Ο Αντεγκμπόγιε έχει ενσωματωθεί εδώ και βδομάδες στην ομάδα. Την απόφαση για την αποχώρηση την λάβαμε από κοινού με τον Σωτήρη. Δεν μπορώ να πω «μην φεύγεις» σε έναν παίκτη που δεν χρησιμοποιώ. Κάναμε το σωστό γιατί η ομάδα διαθέτει ποιότητα και κόσμο στις θέσεις των ψηλών και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Τώρα οι ημέρες ξεκούρασης θα είναι περισσότερες και οι ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στις πατρίδες τους. Είναι πρόβλημα η διακοπή γιατί χάνεις τον ρυθμό σου. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να μην παίξουν για 15 μέρες. Είναι μειονέκτημα για τις ομάδες που παίζουν ένα παιχνίδι την εβδομάδα".

Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: "Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι. Πρέπει να παραδεχθούμε την ανωτερότητα του Άρη. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω έναν λόγο για τον οποίο ήμασταν τόσο κακοί, είναι ότι με τη δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα αλλά και λόγω των δυο προσθηκών, δημιουργήθηκε μια αισιοδοξία και μια προσδοκία για κάτι καλό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουμε ένταση απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ήρθαμε να πούμε “Χρόνια Πολλά” στον Άρη και τους φιλάθλους του!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK