Πρίφτης: "Εντάσεις της στιγμής". Μαρκόπουλος: "Να μας πουν οι διαιτητές πώς σφυρίζουν"

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε "ένταση της στιγμής" το επεισόδιο που ξέσπασε μετά από τη λήξη του δεύτερου μικρού τελικού με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να συγχαρεί τον Άρη για τη νίκη του.

Πρίφτης: "Εντάσεις της στιγμής". Μαρκόπουλος: "Να μας πουν οι διαιτητές πώς σφυρίζουν"

"Έγινε ένα θεαματικότερο παιχνίδι από την Πυλαία. Συγχαρητήρια στους παίκτες και είναι σημαντικό ότι έγινε το 1-1 και προς έκπληξή μου με τέτοιο υψηλό σκορ. Θα πρέπει όμως να κινηθούμε σε χαμηλότερα σκορ για να κερδίσουμε την σειρά. Έχει γίνει απλώς το 1-1 και θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι απομονώνοντας τα συναισθήματά μας", είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς για τη μη χρησιμοποίηση του Νέιμικ, ο Δημήτρης Πρίφτης απάντησε: "Είναι ερωτηματικό. Μου είπε ότι είναι καλύτερα από ότι ήταν στην Πυλαία. Τον είδα στο ζέσταμα και αποφάσισα να μην τον βάλω. Για μας είναι μεγάλη απώλεια αλλά και ο Αντεγκμπόγιε για τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ και την σειρά και είναι μεγαλύτερη απώλεια γιατί στην περιφέρεια ελέγχεται η σειρά".

Κληθείς να σχολιάσει το τάιμ άουτ στο 80-68 δήλωσε: "Για να ξεκουραστούν οι παίκτες".

Αναφερόμενος στο άδειο γήπεδο υπογράμμισε: "Είναι άχαρο. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο γήπεδο και να είναι κόσμιος αλλά είναι μεγάλη συζήτηση".

Όσον αφορά το επεισόδιο με τον Σούλη Μαρκόπουλο μετά από τη λήξη σημείωσε: "Είναι εντάσεις της στιγμής και έχω μεγάλο σεβασμό στον κόουτς".

Τέλος, για την πορεία της σειράς με τον ΠΑΟΚ τόνισε: "Δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου άσχετα από το αποτέλεσμα αυτής της σειράς των playoffs γιατί οι παίκτες έχουνε κάνει πολύ καλή δουλειά και ανώτερη των προσδοκιών. Είμαστε εδώ και πάμε για το καλύτερο".

Παράπονα Μαρκόπουλου για τη διαιτησία

"Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Εμείς δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε παρά το ότι είχαμε μία διαφορά τεσσάρων πόντων. Γέμισαν οι ψηλοί μας με φάουλ και έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα δούμε τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα στην σειρά", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τα 29 τρίποντα και την αστοχία των παικτών του είπε: "Όταν δεν είσαι δυνατός στην ρακέτα σου και παίζοντας με διαφορετικά σχήματα που δεν έχεις παίξει όλη την χρονιά φθάσαμε να δεχθούμε 92 πόντους".

Ερωτηθείς αν είχε παράπονα από τους διαιτητές, ο Σούλης Μαρκόπουλος απάντησε: "Ναι είχα. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας πούνε οι διαιτητές πως σφυρίζουνε. Πέφτουνε κορμιά και δεν σφυρίζουν και το αντίθετο. Εμείς δεχθήκαμε εύκολα φάουλ στους ψηλούς μας".

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τι έγινε μετά από τη λήξη με τον Δημήτρη Πρίφτη αρκέστηκε να πει: "Είναι μεταξύ μας".

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - ΠΑΟΚ 92-88

Ένταση μετά το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK