Πρίφτης: "Πρέπει να είμαστε φειδωλοί, δεν στοχεύαμε τετράδα"

Προσγειωμένους προσπάθησε να κρατήσει τους παίκτες του ο Δημήτρης Πρίτης μετά τη νέα νίκη του Άρη.

Πρίφτης: "Πρέπει να είμαστε φειδωλοί, δεν στοχεύαμε τετράδα"

Ο Έλληνας κόουτς σχολίασε: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νοοτροπία. Γνωρίζαμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι γιατί ο Κόροιβος είναι σοβαρή ομάδα, αντιστέκεται, προσπαθεί να διαβάσει το παιχνίδι και έχει κάποιους πολύ έμπειρους παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκνευρισμένοι και θα έλεγα και αγχωμένοι. Στο δεύτερο παίξαμε σύμφωνα με τη φύση μας, που είναι σίγουρα αμυντική και είχαμε τον Σάσα που είναι από τους βασικούς μας πυλώνες σε ένα παραγωγικό τρίτο δεκάλεπτο, παίρνοντας διαφορά με διαδοχικά τρίποντα. Σε αυτό το πρωτάθλημα όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους και εκεί έγκειται και η σοβαρότητα κάθε ομάδας για το πως προσεγγίζει την κάθε αναμέτρηση.

Η παρουσία του κόσμου είναι έντονη και μας έχει βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθειά μας και υπάρχουν στιγμές που σε παιχνίδια γινόμαστε ένα. Αυτό δίνει ώθηση και αυτοπεποίθηση στα παιδιά. Γινόμαστε πραγματική ομάδα όλοι μας, θέλουμε να συνεχίσει να είναι κοντά μας.

Με κάνει πολύ χαρούμενο που κάποια παιδιά που προπονούνται και φάνηκε σήμερα ότι προπονούνται, εκεί που χρειάστηκε ήταν παρόντες. Και ο Δήμας και ο Πουλιανίτης. Αυτό βοηθάει την ομάδα να είναι πιο συμπαγής και να αισθάνεται πιο ασφαλής. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τις σκέψεις μας για το μέλλον, να μην έχουμε πρόωρες σκέψεις, γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και μακρύ.

Το ταλέντο αυτής της ομάδας είναι ότι έχει αυτογνωσία και μετριοφροσύνη. Δεν έχουμε το περίσσιο ταλέντο, εκτός του Σάσα. Ο αρχικός μας στόχος δεν ήταν η τετράδα, στο δικό μου μυαλό, αλλά και μέσα από συζητήσεις με τη διοίκηση είπαμε να πάμε ένα σκαλί παραπάνω από πέρσι. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχουν πολλά αλλά μέχρι να φτάσει αυτό στον στόχο μας πρέπει να έχουμε σύνεση. Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο, έχουμε μόλις μία εντός έδρας αναμέτρηση που πρέπει να κερδίσουμε, αυτή με τον Πανιώνιο και άλλα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ξέρουμε ότι υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες, ενώ εκτός έδρας παίζουμε με ομάδες που είναι πολύ καλές ή παλεύουν να σωθούν. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στα λόγια μας".

Ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε από την πλευρά του: " Έγινε δυνατό παιχνίδι με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Το πρώτο μέρος ήταν ανταγωνιστικό για τις δύο ομάδες που προσπαθούσαν να διαβάσουν τα μις ματς και να βρουν την καλύτερη επιλογή. Στο δεύτερο ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Δεν σταματάμε πάντως εδώ. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Το θέμα είναι τι κάνει ο Κόροιβος, όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αρχίσαμε το καλοκαίρι έναν δύσκολο δρόμο με εμπόδια γιατί χρειάστηκε να αλλάξουμε στιλ παιχνιδιού τέσσερις φορές και ακόμα ψάχνουμε τα πατήματά μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK