Πρίφτης: "Το 3/3 επί της ΑΕΚ είναι και ουτοπικό"

Ποτέ δεν σηκώνει τους τόνους ο Δημήτρης Πρίφτης, απέφυγε να πανηγυρίσει για τη νίκη επί της ΑΕΚ είτε να μιλήσει για τη διαιτησία.

Πρίφτης: "Το 3/3 επί της ΑΕΚ είναι και ουτοπικό"
Πρίφτης Αρης

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τη διαιτησία, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο μπασκετική ανάλυση μετά το 77-76 επί της ΑΕΚ. Έβγαλε δε το καπέλο στον Μιχάλη Πελεκάνο.

Ο κόουτς του Άρη ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: " Ευχαριστούμε τον Πελεκάνο γιατί έπαιξε με μια θλάση που δημιουργήθηκε την Τετάρτη. Δεν θα έπρεπε να παίξει. Έκανε περισσότερες από δύο ενέσεις, είχε παρόλα αυτά καταλυτική παρουσία. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ για την εμφάνισή της. Έπαιξε πολύ καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Εμείς είχαμε σαφές πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, χάσαμε 18 και αυτό μας πλήγωσε κάνοντάς μας να παίζουμε το διπλάσιο χρόνο άμυνα όντες πιο ευάλωτοι. Βάλαμε πάντως τα σουτ στην τέταρτη περίοδο, ενώ στο τέλος έπαιξε ρόλο και η τύχη. Νικήσαμε και συνεχίζουμε. Όταν θα αντιμετωπίσουμε ξανά την ΑΕΚ θα πρέπει να ματσάρουμε και τον εγωισμό των παικτών της. Ναι είναι ψυχικό κέρδος η τρίτη νίκη, δεν πρέπει όμως να μείνουμε στο 3/3 γιατί είναι ουτοπικό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το κομμάτι της διαιτησίας".

Ο Τζέικ Κοέν σχολίασε από την πλευρά του: " Στην πορεία φάνηκε ότι θα χάσουμε, αλλά το γυρίσαμε με μεγάλα σουτ και άμυνες. Κάναμε όσα έπρεπε στην τελευταία περίοδο. Ήταν μια νίκη-δήλωση για την ομάδα ότι τα καταφέρνουμε ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά. Οφείλεται στην ατμόσφαιρα και στην πνευματική δύναμη της ομάδα. ΣΑυτό που έχει καταφέρει ο Άρης είναι εντυπωσιακό. Χωρίς καμία αλλαγή το να έχεις τόσο επιτυχημένη σεζόν είναι απίθανο. Έχει γίνει τρομερή δουλειά από το σταφ και τους παίκτες. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ όλων μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - ΑΕΚ 77-76

News 24/7

24MEDIA NETWORK