Πρίντεζης: "Δεν ήμουν αυτός που έπρεπε, να γυρίσουμε να το πάρουμε του χρόνου"

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέλαβε μέρος της ευθύνης για την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό της EuroLeague, κι έδωσε το σύνθημα εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος.

Πρίντεζης: "Δεν ήμουν αυτός που έπρεπε, να γυρίσουμε να το πάρουμε του χρόνου"

Για την ήττα στον τελικό: "Είτε χάναμε με έναν πόντο, είτε με όσους χάσαμε, είναι πάντα πολύ δύσκολο κομμάτι αυτό στον τελικό. Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Έχουμε καταφέρει να είμαστε διαρκώς σε τελικούς τα τελευταία έξι χρόνια. Είμαστε χάλια, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, να γυρίσουμε του χρόνου και να το πάρουμε".

Για τη συνέπεια του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια: "Πρέπει να κοιτάμε κι όσα γίνονται στις άλλες ομάδες, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει δώσει τόσα εκατομμύρια κι έχει κατακτήσει μόλις μια φορά το τρόπαιο. Δεν είμαστε εμείς οι έξυπνοι, να κατακτούμε διαρκώς το τρόπαιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους πάντες, φτάσαμε δίκαια ως εδώ. Κοιτάμε παρακάτω. Δεν έρχεται η καταστροφή που χάσαμε. Θα υπάρχουν καλές και κακές ημέρες. Σημασία έχει η διάρκεια, κι αυτά τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι υπερήφανοι".

Για το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού στην EuroLeague: "Ο θεσμός έγινε πολύ πιο δύσκολος, όλοι παίζουν με όλους. Είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, παίξαμε πολύ δυνατά παιχνίδια".

Για την προσωπική του απόδοση: "Είναι άσχημο το συναίσθημα, ειδικά για εμένα. Σήμερα δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι. Μου αρέσει να παίρνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί".

Για το ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε εκτός έδρας ουσιαστικά: "Παίζει το ρόλο του κι αυτό. Κι εμείς αν παίζαμε έναν τελικό στο ΣΕΦ, θα ήταν διαφορετικό. Δεν θέλω να το πω σαν δικαιολογία αυτό. Πάμε να δώσουμε το 100% για το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάτι άλλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK