Πρίντεζης: "Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι, αλλά μπορούμε"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον τρίτο τελικό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Πρίντεζης: "Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι, αλλά μπορούμε"

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Sportday:

"Ο τρόπος που ξεκινήσαμε στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ) ήταν πάρα πολύ άσχημος. Δεν σεβαστήκαμε τους εαυτούς μας. Προερχόμασταν από άσχημες εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ και δεν μας άρεσε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε τον αγώνα. Έτσι είχαμε πει να μπούμε πιο πεισμωμένοι, πιο “θυμωμένοι” με τους εαυτούς μας για να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Είπαμε ότι αυτό το ματς είναι ζωής ή θανάτου και έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε και το καταφέραμε. Ήταν έξτρα κίνητρο και έπαιξε μεγάλο ρόλο για εμάς το γεγονός ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ωστόσο το τονίζω. Ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Μόνο το 1-1 και τίποτα παραπάνω. Έχει πολύ μέλλον και πολύ ψωμί αυτή η σειρά", τόνισε αρχικά, ενώ όσον αφορά στην ψυχολογία της ομάδας, υποστήριξε:

"Η ψυχολογία μας σαφέστατα και είναι καλύτερη. Θέλαμε μια τόσο καλή εμφάνιση, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα".

Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, τόνισε:

"Επιβάλλεται να κάνουμε το ίδιο. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι καλό πολλές φορές να μπαίνει το πρέπει μπροστά σε πολλά πράγματα. Πρέπει να πάμε ήρεμοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και να μη χαλάει το μυαλό μας κάνοντας άλλα πράγματα που δεν θα μας ωφελήσουν αγωνιστικά. Αν κάνουμε αυτό που ξέρουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες.

Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Δεν ξέρω ποιος θα έχει την πίεση, αλλά θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί. Είναι πάντα επικίνδυνος στο ΟΑΚΑ έχει χημεία και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και μυαλωμένοι.

Υπάρχει μια μεγάλη παράδοση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να πάμε και να τη σπάσουμε. Σημασία έχει να μπούμε δυνατά και να έχουμε το μυαλό μας καθαρό. Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτερη ή χειρότερη ομάδα από τον αντίπαλό μας, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK