Πρίντεζης: "Η Μάλαγα μου έδινε αυτά που ζήτησα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΕΝΤΡΑ FM" και αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό, ενώ εξήγησε τον λόγο της πικρίας που έδειξε μέσω των δηλώσεών του στο περιθώριο της επίσημης ανακοίνωσης από τη Μάλαγα.

Πρίντεζης: "Η Μάλαγα μου έδινε αυτά που ζήτησα"
"Δεν είναι καημός αλλά ήθελα να πω κάποια πράγματα για να μην περάσει στον κόσμο λάθος εντύπωση για το βήμα που έκανα και για τους λόγους για τους οποίους πήγα στην Ισπανία και τη Μάλαγα. Κάθε αθλητής δουλεύει για να φτάσει εκεί που πιστεύει ότι μπορεί να πάει. Δεν το λέω για τη σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι συνθήκες μπορούσαν να ήταν λίγο καλύτερες. Αυτό με έκανε να πιστέψω ακόμη περισσότερο στον εαυτό μου. Aισθάνθηκα μειωτικά. Είναι μια φάση που την περνάνε όλοι οι αθλητές από το εφηβικό στάδιο στο αντρικό. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε μια ομάδα μεγάλη, ήταν εποχές άσχημες αλλά επειδή κάθε μέρα έλεγα "ωχ παω πάλι εκεί” κάποια στιγμή ήθελα να τα πω", τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:

"Κάποια στιγμή θέλησα να πάω κάπου όπου θα νιώθω όμορφα και ότι με εμπιστεύονται. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που επέλεξα τη Μάλαγα. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι άσχημο, δεν έκανε κάτι που δεν ήταν σωστό. Ίσα ίσα τον ευχαριστώ και το εκτιμώ μέσα απο την καρδιά μου. Απλά η Μάλαγα μου έδινε αυτά που ζήτησα. Μου το έδειχνε και με πράξεις. Αυτό που πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή είναι να σε βλέπουν σαν το Γιωργάκη που θα μείνει έτσι κι αλλιώς επειδή είσαι βαμμένος Ολυμπιακός".

Σε ερώτηση για το αν είναι δύσκολο ένας παίκτης που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό από μικρός να αρνείται πρόταση Ολυμπιακού, ο Πρίντεζης απάντησε: "Δεν υπήρξε στιγμή που να πίστεψα ότι θα φύγω από τον Ολυμπιακό μέχρι την ημέρα που συμφώνησα με τη Μάλαγα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι έγινε για κάποιους λόγους. Ίσως μου δοθούν ευκαιρίες να βελτιωθώ. Θα δείξει το μέλλον αν είναι καλή επιλογή. Τώρα που ο Ολυμπιακός κάνει κάτι καλό δεν θεωρώ ότι είμαι χαζός για να θέλω να φύγω. Για μένα αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή. Αν δεν γίνει εντάξει".

Για το αν το οικονομικό είναι ο πρώτος λόγος που έφυγε, δήλωσε: "Δεν είναι ο πρώτος λόγος αλλά ένας από τους λόγους που σου δείχνουν πόσο σε θέλουν. Ό,τι και να τους έλεγα (σ.σ. στη Μάλαγα), συνέχιζαν και επέμεναν με αποτέλεσμα να αναιρώ αυτά που έλεγα συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK