Προελαύνει η Ντιναμό του Κατσικάρη

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Φώτης Κατσικάρης στη θητεία του στον πάγκο της Ντιναμό Αγίας Πετρόπουλης.

Προελαύνει η Ντιναμό του Κατσικάρη
Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Φώτης Κατσικάρης στη θητεία του στον πάγκο της Ντιναμό Αγίας Πετρόπουλης. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες φιγουράροντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νέο θύμα της η Σαμάρα, η οποία υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων με 74-64. Κορυφαίος των νικητών ο Αμερικανός Κέλι ΜακΚάρτι με 20 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας με ελληνικό πάντα ενδιαφέρον, η Ντιναμό Μόσχας ξεκίνησε άκρως επιτυχημένα τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Αντώνη Φώτση. Επιβλήθηκε εύκολα της Λοκομοτίβ Ροστόφ με 93-84 με τον τέως φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης να σημειώνει σε 25 λεπτά συμμετοχής 14 πόντους, ενώ είχε και 5 ριμπάουντ.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Λάζαροις Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε 9 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (4/5δ.). Και οι δύο Ελληνες βρέθηκαν στη βασική πεντάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς.





News 24/7

24MEDIA NETWORK