Πρόκριση στις Σέρρες
Η ομάδα της Καλλιθέας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ικάρων και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ίκαρος Καλλιθέας νίκησε στις Σέρρες τους Ίκαρους Σερρών με σκορ 89-85 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο σύλλογος των Σερρών, αποτέλεσε σοβαρό εμπόδιο για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν πίσω στο ημίχρονο με επτά πόντους (37-30), όμως με την έναρξη του δεύτερου μέρους έκαναν την αντεπίθεσή τους και με επιμέρους 35-21 πέρασαν μπροστά (58-65).
Ο Ίκαρος έπαιζε χωρίς να έχει στη σύνθεσή του τις τρεις εξαιρετικές μεταγραφές που έκανε φέτος, τον Σένσλει, τον Κουμπούρα και τον Αυστραλό Άαρον Μπέινς.
Ίκαροι Σερρών (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 3 (1), Τεβετζίδης, Τότσιος 28 (2), Καμπερίδης 24 (2), Τσανάκας 6 (2), Συμεωνίδης 11, Μούρτος 10 (1), Ιωσηφίδης 3 (1)
Ίκαρος Καλλιθέας (Λυκογιάννης): Λιούμπισιτς 12, Λαρεντζάκης, Πολυτάρχου, Οικονομόπουλος, Κινγκ 26 (1), Τζόνσον 17 (3), Καράμπουλας 9, Παπαργυρόπουλος 2, Τσιάρας 17 (5), Αγαδάκος 6, Παναγιωταράς, Τζιάλας.
Διαιτητές: Μπίτης-Πουρσανίδης-Παρενίδης