Προκρίθηκε χάρη σε ΠΑΡΑΒΑΣΗ του Γιουλ που δεν είδαν οι διαιτητές!

Η Ρεάλ προκρίθηκε στους "4" του Copa del Rey νικώντας στην παράταση την Ανδόρα όμως το ματς οδηγήθηκε εκεί λόγω αβλεψίας των διαιτητών σε παράβαση των "μερένγκες" (VIDEO).

Προκρίθηκε χάρη σε ΠΑΡΑΒΑΣΗ του Γιουλ που δεν είδαν οι διαιτητές!

Βρέθηκε φάτσα με έναν αναπάντεχο αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Copa del Rey αφού η Ανδόρα αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σκληρό καρύδι στο νοκ-άουτ προημιτελικό όμως η Ρεάλ τη... σκαπούλαρε στο φινάλε. Για αυτό "ευθύνεται" ο Ράντολφ ο οποίος ισοφάρισε με τρίποντο σε 86-86 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, με τους παίκτες του Λάσο να ανεβάζουν στροφές στην πεντάλεπτη παράταση και τελικά να παίρνουν το ροζ φύλλο με 99-93.

Προκρίθηκε χάρη σε ΠΑΡΑΒΑΣΗ του Γιουλ που δεν είδαν οι διαιτητές!

Η νίκη πάντως αυτή θα μπορούσε να μην έρθει ποτέ για τους "μερένγκες" αν οι διαιτητές ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Αναφερόμαστε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν η μπάλα φτάσει στον Ράντολφ, ο Σέρχιο Γιουλ έκανε μπρος-πίσω και η μπάλα θα έπρεπε να είχε πάει στην Ανδόρα (που είχε ήδη το +3), όμως η παράβασή του πέρασε απαρατήρητη και έτσι έγινε η ανατροπή. Παράβαση την οποία τονίζει και η μαδριλένικη " Μarca" με σχετικό θέμα της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK