Προμηθέας κατά διαιτησίας για το ματς με Παναθηναϊκό

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Προμηθέα Πατρών, αναφέρεται στη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας τα παράπονά της για τα σφυρίγματα που θεωρεί ότι καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Προμηθέας κατά διαιτησίας για το ματς με Παναθηναϊκό

"Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε", τονίζεται με νόημα στην ανακοίνωση της ομάδας των Πατρών. Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας (τόσο στους φιλάθλους του Προμηθέα, όσο και σε αυτούς του Παναθηναϊκού) για την κόσμια και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο «Δημ.Τόφαλος», μετατρέποντας το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική γιορτή, που απόλαυσε όλη η Ελλάδα.

Συγχαίρει, επίσης, τους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία του αγώνα. Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε".

24MEDIA NETWORK