Προπόνηση με... κενά για τον Ολυμπιακό

Δεν ήταν ρόδινα στην άνετη νίκη (88-66) του Ολυμπιακού επί του Κόροιβου στην Αμαλιάδα, για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League.

Προπόνηση με... κενά για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πέρασε με... προπόνηση (88-66), όπως αναμενόταν από την Αμαλιάδα, αλλά δεν έφυγε ευχαριστημένος.

Από τη μία τα έχει με την νέα ατυχία του Γιανγκ, ο οποίος έμεινε πάλι εκτός με ιγμορίτιδα τη στιγμή που τέτοια παιχνίδια είναι για να βρει τα πατήματά του, και από την άλλη είχε θολά σημεία. Όλα αυτά ενόψει του πρώτου ματς στην Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και του ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, καθώς ο Κόροιβος, αν και έκανε κάποιες εκπλήξεις στο κύπελλο, είναι μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή. Οι "ερυθρόλευκοι" όποτε είχαν όρεξη πατούσαν το γκάζι και πήγαιναν και στους 30 πόντους!

Είχαν παρόλα αυτά πολλά αρνητικά σημεία. Στοιχείο πρώτο: σούταραν περισσότερα τρίποντα από δίποντα, καθώς δεν είχαν καλή κίνηση μέσα στη ρακέτα και δημιουργία με ένα ανίσχυρο αντίπαλο μάλιστα και δεν έσπαγαν σωστά τις ζώνες.(12/34τρ,15/26δ). Στοιχείο δεύτερο: έχασαν στο πρώτο μέρος 8 αμυντικά ριμπάουντς καθώς τόσα πήρε ο Κόροιβος επιθετικά! Συνολικά ο Κόροιβος είχε 11 επιθετικά ριμπάουντ, τεράστιο νούμερο όταν είσαι Ολυμπιακός.

Στο θέμα του σέντερ ο Μιλουτίνοφ ήταν μετριότατος και η θέση μοιράστηκε μεταξύ Μπιρτς, Σέρβου και Αγραβάνη. Κρατήστε επίσης τα 0/6τρ και μηδέν εντός παιδιάς του Σπανούλη!

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό τα 4 τρίποντα του Λοτζέσκι στο πρώτο μέρος, τη στιγμή που ο Σφαιρόπουλος μοίρασε το χρόνο και η άμυνα ήταν πολύ καλή για 30' (δέχθηκε κάτω από 40 πόντους) χαλαρώνοντας μετά.

Τα δεκάλεπτα: 10-21, 27-45, 39-61,66-88

Κόροιβος: Γκότσερ 13, Χολ 14, Μιχάλογλου 2, Χατζηνικόλας, Μπράουν 14, Ρίτσαρτ 5, Σπυριδωνίδης 2, Μιλουτίνοβιτς 14, Αποστολίδης, Μπεκρής 2, Αθανασόπουλος, Κάτζος

Ολυμπιακός: Μπιρτς 6, Σπανούλης 4 (0/1δ,0/6τρ), Πρίντεζης 10, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 6, Γκριν 16, Τολιόπουλος 3, Παπαπέτρου 6, Αγραβάνης 7, Μιλουτίνοφ 2, Χάκετ 2, Λοτζέσκι 18(4/7τρ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK