“Προπόνηση” των Warriors με την Εφες Πίλσεν
Δύο ημέρες μετά την ήττα από τους Denver Nuggets με 118-102, η Εφες Πίλσεν έπαιξε το ρόλο του "σάκου του μποξ" για τους Golden State Warriors. Η αμερικανική ομάδα έκανε επίδειξη δύναμης συντρίβοντας με 120-66 τους Τούρκους στο φιλικό ματς που διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/10).

Δύο ημέρες μετά την ήττα από τους Denver Nuggets με 118-102, η Εφες Πίλσεν έπαιξε το ρόλο του “σάκου του μποξ” για τους Golden State Warriors. Η αμερικανική ομάδα έκανε επίδειξη δύναμης συντρίβοντας με 120-66 τους Τούρκους στο φιλικό ματς που διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/10).
O Dajuan Wagner με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Warriors οι οποίοι τελείωσαν το ματς έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αλλους 12 πόντους πρόσθεσε ο Troy Murphy ο οποίος μάζεψε και 14 ριμπάουντ. Από πλευράς Εφές Πίλσεν οι μόνοι που “διασώθηκαν” ήταν οι Κερέμ Γκονλούμ (21π.) και Marcus Haislip (13π., 9ρ.)