Προπονητής ο Κακιούζης: "Αν δεν είσαι ειλικρινής, να διαβάζεις Μίκι Μάους"

Σχεδόν βουρκωμένος ο Μιχάλης Κακιούζης, μίλησε μετά το τέλος του τελικού του κυπέλλου για το επόμενο βήμα της καριέρας του, που θα τον βρει στην άκρη του πάγκου. Προανήγγειλε δε την έκδοση δεύτερου μέρους της αυτοβιογραφίας του.

Προπονητής ο Κακιούζης: "Αν δεν είσαι ειλικρινής, να διαβάζεις Μίκι Μάους"
Κακιούζης Φάρος

Μετά τη συμμετοχή του στον τελευταίο τελικό της καριέρας του ο Μιχάλης Κακιούζης μίλησε για το επόμενο βήμα της αθλητικής ζωής του: φοράει το κοστούμι και γίνεται προπονητής.

O άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας δήλωσε στην κάμερα της NOVA: " Το μόνο που μου λείπει είναι η Ευρωλίγκα. Προσωπικά σκέφτομαι μόνο τα όμορφα, όχι τα άσχημα, γιατί είναι αυτό που μένει.

Ανυπομονώ να γίνω προπονητής. Αν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να ξεπερνάς τα όριά σου. Αν δεν πιέζεσαι στην προπόνηση, πώς θα ξεπεράσεις τα όρια; Έχω πάρει πολλά πράγματα από πολλούς προπονητές και έχω ιδέες στο μυαλό μου Είμαι τυχερός και ευλογημένος που τα παιδιά μου με είδαν να κάνω αυτό που αγαπάω. Αυτό που τους λέω είναι να ονειρεύονται γιατί η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την απολαμβάνουν.

Έρχεται το part2 της αυτοβιογραφίας μου. Κάθε μέρα της ζωής μας είναι ένα κεφάλαιο και από το 2006 έχουν περάσει 10 χρόνια με καλά και άσχημα. Θέλω μόνο να είμαι χαρούμενος και να κάνω τους υπόλοιπους χαρούμενους. Αν δεν λες αλήθειες, αν δεν είσαι πραγματικός, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Καλύτερα να διαβάζεις τον Ποπάι, τον Μικι Μάους και το Γκολ. Από τα λίγα καλά που με χαρακτηρίζουν είναι η ειλικρίνεια μου.

Αν μου βρείτε ένα χαρακτηρισμό που δεν έχει ειπωθεί για να την αξία του Διαμαντίδη, γιατί εγώ δεν βρίσκω. Είναι από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως, είναι τιμή μου που υπήρξα συμπαίκτης του. Ήταν ευλογία για μένα που έπαιξα μαζί με τον Βασίλη, τον Θοδωρή και τον Νίκο, τους τέσσερις πιο πλήρεις. Δεν ακυρώνω βέβαια τον Γκάλη και τον Γιαννάκη" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάρος - Παναθηναϊκός 54-101

News 24/7

24MEDIA NETWORK