Προς την έξοδο κρυφοκοιτάζει ο Αβντάλοβιτς

Προς την έξοδο κρυφοκοιτάζει ο Αβντάλοβιτς
Ο ένας μετά τον άλλον οι Σέρβοι που έλαβαν μέρος στο Ευρωμπάσκετ της πατρίδας τους εγκαταλείπουν την εθνική ομάδα. Μετά τον προπονητή, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Βούλε Αβντάλοβιτς εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο γκαρντ της Βαλένθια έμεινε για λίγες ημέρες στην Σερβία, μετά το τέλος του τουρνουά και απ' ότι δείχνει το μετάνιωσε πικρά.

"Θέλω να παίξω μπάσκετ και να ξεχάσω το Ευρωπαϊκό και την ήττα από την Γαλλία. Το καλύτερο είναι να φύγεις από την χώρα, αφού σε κάθε πρόγραμμα στην τηλεόραση μας κατηγορούν. Γι' αυτό είναι καλύτερο να μείνω εδώ και να προπονούμαι με ησυχία. Ολοι νόμιζαν ότι θα πάρουμε το χρυσό, αλλά η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να ξέρουμε ότι η ζωή συνεχίζεται", ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου γκαρντ, κατά την άφιξη του στην Βαλένθια. Ο Αβντάλοβιτς δεν αρνήθηκε να υπερασπιστεί και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά το ότι ο "Ζοτς" κατηγόρησε ανοικτά τους παίκτες για την αποτυχία.

Oσον αφορά την νέα του ομάδα ο Αβντάλοβιτς είπε ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο, αλλά δεν θέλησε να δεσμευθεί για το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος ή ακόμα και τους στόχους της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK