Προσοχή στη Σλασκ για δεύτερη νίκη

Πολύ χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει. Γι' αυτό και στο Μαρούσι, μετά τη σαββατιάτικη δύσκολη νίκη επί της Ολύμπιας Λάρισας, επικεντρώνονται πλήρως στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (01/11, 19:00) για το Eurocup κόντρα στην Σλασκ Βρότσλαβ.

Προσοχή στη Σλασκ για δεύτερη νίκη
Πολύ χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει. Γι' αυτό και στο Μαρούσι, μετά τη σαββατιάτικη δύσκολη νίκη επί της Ολύμπιας Λάρισας, επικεντρώνονται πλήρωςστην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (01/11, 19:00) για το Eurocup κόντρα στην Σλασκ Βρότσλαβ. Οι "κιτρινόμαυροι" με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στους "16" του θεσμού, αφού, με την προϋπόθεση πως προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε γκρουπ, θα έχουν νικήσει τους δυο βασικούς αντιπάλους τους (Χάποελ και Σλασκ).

Χρειάζεται πάντως προσοχή, αφού, παρά την αγωνιστική ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας, οι Πολωνοί μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όπως τονίζει ο Μπλάγκουντα Σέκουλιτς: " Κάθε ματς κρύβει δυσκολίες. Για μας κάθε αντίπαλος έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον γιατί πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αξιοποιήσουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα. Η Σλάσκ είναι μια ομάδα που μπορεί να μας απειλήσει ακόμη και μέσα στην έδρα μας, αν εμείς της δώσουμε το δικαίωμα. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μας απασχολεί γιατί είναι ένα κομμάτι που πρέπει να αντιμετωπίζουμε. Άλλωστε ακόμη είμαστε στην αρχή ".

*** Στα αγωνιστικά, δεν αποκλείεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης να μην έχει στη διάθεσή του τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ. Ο Αμερικανός δοκίμασε να γυμναστεί, όμως οι ενοχλήσεις συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν.

*** Η κακοκαιρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ταλαιπώρησε αφάνταστα την αποστολή της Σλασκ, η οποία πριν φτάσει στην Αθήνα αναγκάστηκε να παραμείνει καθηλωμένη για αρκετές ώρες στο Μόναχο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK