Προσοχή στο επιθετικό ριμπάουντ ζητά ο Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εκτιμά ότι οι παίκτες του θα πρέπει να θέσουν ως προτεραιότητα τον περιορισμό του επιθετικού ριμπάουντ της Άλμπα, την οποία χαρακτηρίζει "ομάδα που θα επιδιώξει να τρέξει το γήπεδο και όταν δεν το καταφέρνει έχει υπομονή στην επίθεση".

Προσοχή στο επιθετικό ριμπάουντ ζητά ο Ιβάνοβιτς

"Είναι το παιχνίδι που κρίνει αν θα περάσουμε ή όχι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σκληρά και με μεγάλη ένταση, δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί. Πρέπει να περιορίσουμε το επιθετικό ριμπάουντ της Άλμπα και να περιορίσουμε τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά.

Είναι ομάδα που θα επιδιώξει να τρέξει το γήπεδο και όταν δεν το καταφέρνει, έχει υπομονή στην επίθεση. Είναι σημαντικό που παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Ελπίζω να μας υποστηρίξουν οι φίλαθλοί μας, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα", είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για το ματς της Πέμπτης (2/4, 21:45) στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το "τριφύλλι" χρειάζεται τη νίκη επί της γερμανικής ομάδας, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague.

Ερωτηθείς για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου (5/4 17:15) με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς απάντησε: "Όλος ο κόσμος σκέφτεται μόνο το αυριανό παιχνίδι. Δεν σκέφτεται τι θα συμβεί στη συνέχεια".

Ο Γιάνις Μπλουμς, από την πλευρά του, τόνισε: "Έχουμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που παίζει σκληρή άμυνα με μεγάλη ένταση για σαράντα λεπτά, είτε χάνουν είτε κερδίζουν. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μπήκαμε στους τελευταίους δυόμιση μήνες της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κερδίζουμε.

Να απολαμβάνουμε το παιχνίδι και να το ευχαριστιέται ο κόσμος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι τόσο γιατί το απαιτεί η ανάγκη όσο και γιατί αυτή είναι η κατάλληλα στιγμή ώστε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Δεν σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και τη νίκη που πρέπει να πάρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK