"Μην ασχολείστε με τον αντίπαλο"

Μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του πέμπτου τελικού στο ΟΑΚΑ, που θα καθορίσει τον φετινό πρωταθλητή της Α1 έστειλε η "πράσινη" ΚΑΕ, ζητώντας από τους φιλάθλους να προστατεύσουν το σπίτι τους και να μην απαντούν σε προκλήσεις.

"Μην ασχολείστε με τον αντίπαλο"

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα καθορίσει και τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν στην Α1. Θέλοντας να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις, η "πράσινη" ΚΑΕ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας του να μην απαντά στις προκλήσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Φίλοι του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να δώσει τον τελευταίο αγώνα της φετινής περιόδου ώστε να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Αυτός ο αγώνας όπως ήδη γνωρίζετε, αφού έχετε εξαντλήσει τα εισιτήρια θα διεξαχθεί στην έδρα μας. Στο σπίτι μας…

Κι ως γνωστόν το σπίτι μας το προστατεύουμε. Την ομάδα μας την αγαπάμε και την ακολουθούμε με πίστη και αφοσίωση. Και δεν επιθυμούμε να την "τραυματίσουμε" με κανέναν τρόπο.

Στηρίξτε τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών με τη φωνή σας, με τις όμορφες εκδηλώσεις που θα εκφράζουν την πίστη στην ομάδα μας.

Δημιουργήστε μια μοναδική αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια ατμόσφαιρα όπως μόνο στο ΟΑΚΑ ξέρουμε να δημιουργούμε.

Υβριστικά συνθήματα, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, φωτοβολίδες δεν μας εκφράζουν γιατί εμείς υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Μην ασχολείστε με τον αντίπαλο… Μην απαντάτε σε πιθανές προκλήσεις γιατί εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, εμείς έχουμε το πλεονέκτημα, εμείς θέλουμε να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο.

Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για την τελική προσπάθεια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK