ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλήτρια Σερβίας για 10η συνεχόμενη φορά η Παρτιζάν

Το 18ο πρωτάθλημα και 10ο διαδοχικό πανηγυρίζει η Παρτιζάν, η οποία νίκησε την Χέμοφαρμ στον τρίτο τελικό της σειράς, με 86-69.

Πρωταθλήτρια Σερβίας για 10η συνεχόμενη φορά η Παρτιζάν
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς, αφού έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί και μάλιστα προηγήθηκαν με 14-7, ωστόσο η πρώτη περίοδος έληξε ισόπαλη (14-14).



Η… ισόβια πρωταθλήτρια Σερβίας διόρθωσε τα κακώς κείμενα του εναρκτήριου δεκαλέπτου στο δεύτερο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον
Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς που έβαλε δύο τρίποντα, ολοκλήρωσε το ημίχρονο προηγούμενη με 7 πόντους (37-30).



Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να αναλάβουν δράση οι Κέρτις Τζέρελς και Γιον Βέσελι, οι οποίοι σκοράροντας… κατά ριπάς, χάρισαν διαφορά ασφαλείας στο σύλλογο της πρωτεύουσας. Το τελικό 65-51 της τρίτης περιόδου δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην Χέμοφαρμ, που δεν πρόβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στο τελευταίο 10λεπτο.



Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο
Κέρτις Τζέρελς που σημείωσε 24 πόντους (3/4 δίποντα, 6/7 τρίποντα), ενώ πολύτιμη ήταν και η στήριξη του
Γιαν Βέσελι (18 πόντοι). Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισαν οι Γέρεμιτς (18π.), Μάρας (17π.) και Μπόζοβιτς (13π.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ