Πρώτη φιναλίστ η Ρεάλ, απέκλεισε τη Βαλένθια

Η Ρεάλ έκλεισε θέση στους τελικούς της ACB! Επιβλήθηκε 90-84 στη Βαλένθια, έκανε το 3-1 στη σειρά και περιμένει μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Μάλαγα.

Πρώτη φιναλίστ η Ρεάλ, απέκλεισε τη Βαλένθια
Ρεάλ Βαλένθια μπάσκετ

Αφού η Ρεάλ άντεξε και δεν έχασε την Τρίτη, είχε αποκτήσει το μομέντουμ απέναντι στη μαχητική Βαλένθια και έφτασε παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι Λεβαντίνοι προσπάθησαν και κατάφεραν να σταθούν ανταγωνιστικά σε ακόμη μία μάχη με τους πρωταθλητές Ευρώπης, αφού για περισσότερα από 25 λεπτά οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί. Στην τελευταία περίοδο όμως η ομάδα του Κάρλες Ντουράν δεν κατόρθωσε να καλύψει την εις βάρος της διαφορά των εννέα πόντων και υπέκυψε φυσιολογικά.

Η "βασίλισσα" διαχειρίστηκε ορθά το προβάδισμά της, "έκοψε τα φτερά" των γηπεδούχων και όταν ο Γιουλ έκανε το 90-81 σφράγισε το δεύτερο διπλό της στην έδρα της Βαλένθια.

Οι Μαδριλένοι είχαν οκτώ περισσότερα ριμπάουντ και έξι περισσότερες ασίστ, με αποτέλεσμα να ελέγχουν την κατάσταση. Ο Φερνάντεθ, ο Νοσιόνι και ο Ρέγες με 12 πόντους μοιράστηκαν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ο Αγιόν όμως άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο Ντούμπλιεβιτς με 24 πόντους (10/12 δίποντα) και 8 ριμπάουντ έκανε μεγάλο ματς, αλλά οι περιφερειακοί δεν έδωσαν πολλά και χωρίς τρίποντο η Βαλένθια εγκλωβίστηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK