Πρώτη φορά συμπαίκτες: όταν έφευγε ο Ζήσης, πήγαινε ο Χάκετ

Σε παρόμοια μονοπάτια έχουν περπατήσει ο Ιταλοαμερικάνος και ο Έλληνας, χωρίς όμως να συνεργαστούν. Τώρα ήρθε η στιγμή, με τον Αντρέα Τρινκέρι να τους ενώνει.

Πρώτη φορά συμπαίκτες: όταν έφευγε ο Ζήσης, πήγαινε ο Χάκετ

Από τη μία ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπάμπεργκ και θ' αρχίσει την τρίτη σεζόν του υπό τον Αντρέα Τρινκέρι. Από την άλλη ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος υπέγραψε στους πρωταθλητές Γερμανίας και θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας.

Οι δυο τους έχουν κοινά hotspots στην καριέρα τους, καθώς αμφότεροι έπαιξαν στην Τρεβίζο και στη Σιένα. Σε διαφορετικές περιόδους όμως, καθώς όταν έφευγε ο ένας, πήγαινε ο άλλος.

Ο Ζήσης ανήκε στην Μπένετον τη διετία 2005-2007, προτού αναχωρήσει για τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ, ενώ Χάκετ πήγε στο "Παλαβέρντε" το καλοκαίρι του 2009. Ήταν τότε που ο Θεσσαλονικιός γκαρντ γύριζε στην Ιταλία για λογαριασμό της Σιένα, στην οποία και έμεινε για τρεις σεζόν. Το καλοκαίρι μάλιστα που αποχώρησε για την Μπιλμπάο ήταν η σειρά του διεθνούς Ιταλού να ενταχθεί στη Μενς Σάνα.

Ακόμη πριν από δυο καλοκαίρια υπήρξε ένα επιφανειακό φλερτ του Ζήση με τον Ολυμπιακό και οι δυο τους θα μπορούσαν να γίνουν συμπαίκτες.

Κάτι που έμελλε να συμβεί τώρα, καθώς για πρώτη φορά θα συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη. Τους ένωσε η επιλογή του Αντρέα Τρινκέρι να εμπιστευτεί τον Χάκετ μετά από την πολύμηνη απουσία του από τη δράση και την απόφαση του Ολυμπιακού να μην τον κρατήσει, παρά τη δική του επιθυμία.

Ήταν γραφτό τους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK