ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόβλημα με τη μετάβαση στο Σόποτ για τους Βάσκους

Aρκετά κουρασμένη αναμένεται να φθάσει στην Πολωνία η Ταού Κεράμικα. Η ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει την Πρόκομ, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης δεν έφθασε στο Σόποτ, αφού η ισχυρή χιονόπτωση δεν της επέτρεψε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης.

default image
Aρκετά κουρασμένη αναμένεται να φθάσει στην Πολωνία η Ταού Κεράμικα. Η ισπανική ομάδα
αντιμετωπίζει την Πρόκομ, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης
δεν έφθασε στο Σόποτ, αφού η ισχυρή χιονόπτωση δεν της επέτρεψε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης.

Οι Βάσκοι διανυκτέρευσαν στη γερμανική πόλη, η οποία απέχει 905 χιλιόμετρα από την πόλη που στεγάζει τη Πρόκομ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η αποστολή θα αναχωρούσε το πρωί της Πέμπτης για την Πολωνία, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει προπόνηση για δύο ημέρες και με την ταλαιπωρία του διήμερου ταξιδιού στην…πλάτη της.

Όσο μπαίνουμε στο χειμώνα οι καιρικές συνθήκες αρχίζουν να δυσχεραίνουν και είναι χαρακτηριστικό πως το βράδυ της Τετάρτης αναβλήθηκε το παιχνίδι Σιαουλιάι-Χιρόνα για το Euro Cup Challenge, αφού το χιόνι που έχει καλύψει τη Λιθουανία δεν επέτρεψε στον ισπανικό σύλλογο να μεταβεί στη χώρα της Βαλτικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ