Ρακιντζής: "Πληρώσαμε την αστοχία μας"

Ο Κώστας Ρακιντζής, συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πάτρας, μίλησε στον Sport 24 Radio για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ρακιντζής: "Πληρώσαμε την αστοχία μας"
INTIME SPORTS

Για την απόδοση του Απόλλωνα: "Ήρθαμε να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Γα να το καταφέρουμε αυτό έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί στην άμυνα και πιστεύω σε ένα κομμάτι αυτό το καταφέραμε, αλλά έπρεπε να βάλουμε και ορισμένα σουτ. Σήμερα ήμασταν πάλι κακοί στα σουτ και έτσι δεν μπορέσαμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε. Πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν από την Πάτρα για την μέχρι τώρα συμπαράσταση και ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι ώστε να πετύχουμε τους στόχους πους μας έχουμε μείνει και να βγούμε στα πλέι οφ".

Για το που κρίθηκε ο τελικός και αν η ομάδα επηρεάστηκε από τους τραυματισμούς ορισμένων παικτών: "Οι τραυματισμοί είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού. Προσπαθούμε να τους αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα και να ζούμε με αυτούς. Το παιχνίδι κρίθηκε στην αστοχία μας στα εύκολα σουτ. Ο τρόπος που παίζει ο Παναθηναϊκός δίνει εύκολα τρίποντα, τα οποία δεν τα βάλαμε. Είχαμε 1 στα 12. Αφού δεν καταφέραμε να βάλουμε αυτά τα σουτ, δεν μπορέσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK