Ραντεβού με τους Ιταλούς η Φινλανδία, εκτός η Γεωργία του Ζούρου

Η Φιλανδία επιβλήθηκε 83-79 της Ισλανδίας και άφησε πίσω τους Γάλλους, με την Ιταλία να είναι πλέον το μοναδικό εμπόδιο μπροστά της για τους "8". Η Ουκρανία άφησε εκτός συνέχειας την Γεωργία του Ηλία Ζούρου.

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αν και δυσκολεύτηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στην Ισλανδία, η Φινλανδία δεν στραβοπάτησε, έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ισλανδία έχοντας για πρωταγωνιστή τον σούπερ Μάρκανεν (σταμάτησε στους 23 πόντους) και με το 83-79 υπέρ της σφράγισε με πανηγυρικό τρόπο τη 2η θέση του Α' Ομίλου του Ευρωμπάσκετ.

Οι οικοδεσπότες του ομίλου Φινλανδοί άφησαν στην 3η και στην 4η θέση τις Γαλλία και Ελλάδα που νίκησαν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πλέον θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για να αντιμετωπίσουν την Ιταλία στο νοκ-άουτ ματς των "16" με φόντο τα προημιτελικά.

Όσον αφορά στην αντίπαλο της Σλοβενίας στους "16" αυτή θα είναι η Ουκρανία που συνέτριψε με 24 πόντους διαφορά το Ισραήλ (88-64), με την Γεωργία του Ηλία Ζούρου να γνωρίζει την ήττα από την Ιταλία και να μένει στην 5η θέση του Β' Ομίλου.

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK