Ραντεβού στις 26 του μηνός

Ραντεβού στις 26 του μηνός
Τα λέμε μετά το Ευρωμπάσκετ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, οπότε και προσδοκά ότι η εθνική Σερβίας θα αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη σε μετεγγραφικά ζητήματα.Αφενός ο Σέρβος προπονητής δεν επιθυμεί καμία προσθήκη τουλάχιστον ως την ολοκλήρωση των αγώνων προετοιμασίας καθώς θέλει να έχει πιο σαφή εικόνα για τον νέο Παναθηναϊκό ιδιαίτερα με τις προσθήκες Σπανούλη και Τομάσεβιτς.

Ότι συμβαίνει σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας δεν έχει καμία σημασία με δεδομένη την απουσία …όλων και γι αυτό το λόγο οι πρωταθλητές μπαίνουν σε μία μικρή περίοδο αγρανάπαυσης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης πάντως συνεχίζει να ελέγχει τα ονόματα των προτεινόμενων φόργουορντ αναζητώντας τον παίκτη που θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω τόσο στην περιφέρεια όσο και μέσα στην ρακέτα.

Για τον Βασίλη Ξανθόπουλο, θεωρείται απίθανο να παραχωρηθεί πριν από την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον απλούστατο λόγο ότι την απόφαση θα την λάβει ο πρώτος προπονητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK