ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράντσιτς στη θέση του Σόντερς

Tην αποδέσμευση του Μέλβιν Σάντερς και την απόκτηση του Ντάμιρ Ράντσιτς ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΚΑΕ Πανελλήνιος.

Ράντσιτς στη θέση του Σόντερς
Tην αποδέσμευση του Μέλβιν Σάντερς και την απόκτηση του Ντάμιρ Ράντσιτς ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΚΑΕ Πανελλήνιος.

Η ΚΑΕ Πανελλήνιος, απεδέχθη σήμερα επίσημη πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκα για την αποδέσμευση του Αμερικανού, με κοινοτικό διαβατήριο, φόργουορντ Μέλβιν Σάντερς και παραχώρησε τα δικαιώματά του.

Ο Μέλβιν Σάντερς θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Πανελλήνιο, την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδος και τη Δευτέρα θα αναχωρήσει στη νέα του μπασκετική στέγη.

Η ΚΑΕ Πανελλήνιος ευχαριστεί τον Μέλβιν Σάντερς για την προσφορά του, τον επαγγελματισμό και το εξαιρετικό ήθος που επέδειξε στο διάστημα της παραμονής του στην Αθήνα και του εύχεται επιτυχίες με τη νέα του ομάδα.

Ο…αντι-Σάντερς

Τη θέση του Μέλβιν Σάντερς στο ρόστερ το Πανελληνίου, καταλαμβάνει ο Κροάτης γκαρντ Νταμίρ Ράντσιτς, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα σήμερα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κροάτης γκαρντ επιστρέφει στην Κυψέλη, ακριβώς έναν χρόνο μετά την άδοξη διακοπή της πρώτης συνεργασίας του με τους Ολυμπιονίκες(Αύγουστος 2006 έως Ιανουάριος 2007).

“Η επιστροφή μου στην Κυψέλη, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Είμαι ενθουσιασμένος για την ηθική και αγωνιστική μου αποκατάσταση και θα κάνω ότι καλύτερο, για να δικαιώσω αυτούς που με στήριξαν πέρυσι και εξακολουθούν να με εμπιστεύονται και εφέτος, δήλωσε ο Νταμίρ Ράντσιτς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ