Ρεσιτάλ από Μεσίνα που τα "έχωσε" σε υπάλληλο της FIBA: "Είμαι κακό σπυρί στον..."

Άδραξε την ευκαιρία και, χωρίς ξύλινη γλώσσα, ο Έτορε Μεσίνα καυτηρίασε τη διαμάχη FIBA-Euroleague που οδηγεί το μπάσκετ χρόνια πίσω.

Ρεσιτάλ από Μεσίνα που τα "έχωσε" σε υπάλληλο της FIBA: "Είμαι κακό σπυρί στον..."

Για το παιχνίδι με τη Λιθουανία και την ήττα με 78-73 επρόκειτο να μιλήσει, γι' άλλα όμως μίλησε ο Έτορε Μεσίνα. Είναι να μην τον τσιτώσεις...

Αφού πρώτα είπε πως " θα πάω στην εκκλησία και θα προσευχηθώ" για τον Νικολό Μέλι που έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο (έπαιξε μόνο 15 λεπτά μ' εντολή γιατρού) εξηγώντας πως " θα με είχε απολύσει ο κόουτς Ποπ, αν ρίσκαρα να τον βάλω", ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ιταλών χαρακτήρισε εξευτελισμό και ταπείνωση των εθνικών ομάδων ό,τι θα συμβεί με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

" Πραγματικά μού αρέσει που βρίσκομαι με αυτό το γκρουπ ανθρώπων. Αλλά αν δουλεύεις στο ΝΒΑ ή στην Ευρωλίγκα, είσαι εκτός. Διάβασα όσα είπαν ο Ομπράντοβιτς και ο Γιασικεβίτσιους, όλοι τα ίδια λένε, μόνο που δεν είμαστε στο δωμάτιο που παίρνονται οι αποφάσεις. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πιο σκληρά λόγια. Είναι κάτι παραπάνω από ταπεινωτικό για τους παίκτες από τους οποίους θα ζητήσεις να πάρουν την πρόκριση, να τους πεις μετά 'σας ευχαριστώ, αλλά υπάρχουν 12 καλύτεροι που θα παίξουν στην τελική φάση'. Είναι μια ιστορία χωρίς τέλος και περιμένω να δω το επόμενο βήμα.

Θέλω να δω ποια πλευρά θα νικήσει σε αυτόν τον πόλεμο νεύρων", αποκρίθηκε ο "Έκτορας" του ιταλικού μπάσκετ μετά την ερώτηση δημοσιογράφου και συμπλήρωσε " σας έδωσα πολλά να γράψετε κι έκανα φίλους σε FIBA και Ευρωλίγκα. Γι' αυτό όμως είμαι 10 χιλιάδες μίλια μακριά", όταν παρενέβη ο συντονιστής της συνέντευξης Τύπου, άνθρωπος της FIBA δηλαδή, ο οποίος ζήτησε οι ερωτήσεις να επικεντρωθούν στον αγώνα που προηγήθηκε.

Τι, αλήθεια, το ήθελε; Ο Μεσίνα τον έδειξε και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε " είναι άνθρωπος της FIBA και δεν θέλει να μιλάω γι' αυτούς", με τον συντονιστή να του σημειώνει " ναι, αλλά ήταν ένα εκπληκτικό ματς". Και τον Μεσίνα να πιάνεται ακριβώς από εκεί για να συνεχίσει κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλο. Σαν δάσκαλος. " Είμαι… κακό σπυρί στον πισινό. Θα έπρεπε να θέλετε να βλέπετε περισσότερα τέτοια ματς. Περισσότερους Βαλαντσιούνας, περισσότερους Μέλι, περισσότερους Μπελινέλι και άλλους. Αυτό θα έπρεπε να θέλετε να βλέπετε".

Πιστεύει κανένας ότι είχε άδικο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK