Ρέθυμνο-Κολοσσός 70-66

Έστω και δύσκολο το Ρέθυμνο συνέχισε το σερί, επικρατώντας 70-66 του Κολοσσού για τη 10η αγωνιστική.

Ρέθυμνο-Κολοσσός 70-66

Η εξέλιξη:

Το φετινό Ρέθυμνο φέρνει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του Σκουρτόπουλου. Μία ομάδα μετρημένη η οποία θα ακολουθήσει το πλάνο της ό,τι κι αν συμβεί, επιλέγοντας να παίξει πάντα δυνατή άμυνα. Αυτή την άμυνα ο Κολοσσός την τσάκισε για 20 λεπτά με ένα εξαιρετικά ομαδικό παιχνίδι που κάλυψε την απουσία του Τζέιμς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 13-20 στο 9’ και 17-32 στο 14’ για να κλείσουν το ημίχρονο μπροστά 30-44.

Δεν βγήκαν όμως στο β μέρος, τουλάχιστον ως το 26 όπου και δεν σημείωσαν πόντο με αποτέλεσμα το 8-0 του Ρεθύμνου να φέρει την ομάδα του Σκουρτόπουλου πιο κοντά(43-47 στο 27’) και πάλι όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως μπορούν να πάρουν την νίκη χάρις σε ένα πολύ γρήγορο 5-0. Ο Αλίλχοτζιτς άρχισε να σκοράρει με συνέπεια μειώνοντας σε 58-61 στο 35’ για να πάρει την σκυτάλη ο Άλεν και με εύστοχα σουτ έδωσε προβάδισμα 66-64 στο 38΄. Ο Κολοσσός είχε καταρρεύσει επιθετικά και τελικά με βολές διαμορφώθηκε το τελικό 70-66.

Η καλύτερη πεντάδα:

Ο Κάουνσιλ αυτή την φορά πάσαρε δεν σκόραρε αλλά έκανε την δουλειά του.

Ο Στεφανίδης μοίρασε τέλεια το παιχνίδι για τον Κολοσσό.

Ο Χάγκινς ήταν ο κορυφαίος για τον Κολοσσό αλλά δεν είναι…Τζέιμς.

Ο Φαγιέ πάντα σταθερός κράτησε την ομάδα του στα δύσκολα.

Ο Αλίλχοτζιτς αυτός που έκρινε την αναμέτρηση.

Το φύλλο αγώνα:

Σε ένα βράδυ με 14/29 βολές, ο ΑΓΟΡ βρήκε τρόπο να νικήσει και αυτός ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα από την αρχή ως το τέλος. Ο Κολοσσός απέτυχε διότι δεν είχε τον Τζέιμς να στηρίξει το σκοράρισμα όταν κατέρρευσαν οι συμπαίκτες του και δεν πήρε σφυρίγματα που θα μπορούσε να πάρει για να έχει κάποιους εύκολους πόντους από βολές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK