Rising Star o Αντετοκούνμπο

Εκτός από τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game, o Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετέχει και στον αγώνα των Rising Stars, καθώς επιλέχθηκε στην ομάδα των ξένων που θα αντιμετωπίσει αυτή των ΗΠΑ.

Rising Star o Αντετοκούνμπο

Μεγάλη δόση... Γιάννη Αντετοκούνμπο θα πάρουν οι φίλοι του NBA στο All Star Game, καθώς ο άσος των Μπακς επιλέχθηκε από τους βοηθούς προπονητές να λάβει μέρος εκτός από τον διαγωνισμό καρφωμάτων και στον αγώνα των Rising Stars, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίοι πρωτοετείς και δευτεροετείς του πρωταθλήματος.

Φέτος για πρώτη φορά οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε παίκτες από τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο. Την ομάδα των ΗΠΑ απαρτίζουν οι Τρέι Μπερκ (Τζαζ), Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (Πίστονς), Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (Σίξερς), Ζακ ΛαΒίν (Τίμπεργουλβς), Σαμπάζ Μουχάμαντ (Τίμπεργουλβς), Νέρλενς Νόελ (Σίξερς), Βίκτορ Ολαντίπο (Μάτζικ), Έλφριντ Πέιτον (Μάτζικ), Μέισον Πλάμλι (Νετς) και Κόντι Ζέλερ (Χόρνετς) με προπονητή τον Άλβιν Τζέντρι των Ουόριορς.

Στην ομάδα των ξένων εκτός από τον Αντετοκούνμπο επελέγησαν ο Νεοζηλανδός Στίβεν Άνταμς (Θάντερ), ο Κροάτης Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Νετς), ο Σενεγαλέζος Γκόργκι Ντιένγκ (Τίμπεργουλβς), ο Αυστραλός Ντάντε Έξουμ (Τζαζ), ο Γάλλος Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ), ο Ισπανός Νίκολα Μίροτιτς (Μπουλς), ο Καναδός Κέλι Όλινικ (Σέλτικς), ο Γερμανός Ντένις Σρέντερ (Χοκς) και ο Καναδός Άντριου Γουίγκινς (Τίμπεργουλβς), ενώ προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κένι Άτκινσον των Χοκς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK