Το νέο video του καβγά βγάζει ένοχο τον Rondo

Ο Chris Paul ίσως είχε μείνει στη λεκτική αντιπαράθεση, αν ο Rajon Rondo δεν τον είχε... καταβρέξει την ώρα του μεταξύ τους trash talking. Το video δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Los Angeles Lakers' Rajon Rondo (9) defends on Houston Rockets' Chris Paul during the first half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 20, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Lakers' Rajon Rondo (9) defends on Houston Rockets' Chris Paul during the first half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 20, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ήταν μια σπίθα στην αρχή και μιας βροχής ψιχάλα. Ψιχάλα που... έσταξε από το στόμα του Rajon Rondo και 'προσγειώθηκε' στο πρόσωπο του Chris Paul.

Υπάρχει και video-clip...

Μετά έγινε η σπίθα πυρκαγιά. Δεν ήθελαν πολύ οι δυο του από τη στιγμή που είχαν παρελθόν. Ο Paul έβαλε το δάχτυλό του στο μάτι του Rondo, αυτός απάντησε με μια αριστερή γροθιά που βρήκε στόχο και ο καβγάς επεκτάθηκε.

O Ingram, που είχε διαπληκτιστεί αρχικά με τον Harden, ήρθε σαν ταύρος εν υαλοπωλείο για να χτυπήσει τον Rondo, τη στιγμή που σ' εντελώς κόντρα ρόλο ο Lance Stephenson ένιωθε έξω από τα νερά του. Ούτε να χωρίσει τους ταραξίες ήταν εύκολο για τον έμπειρο φόργουορντ, καθώς αυτός είναι συνήθως που προβοκάρει αντιπάλους.

Lebron James και PJ Tucker ήταν εν τέλει εκείνοι που λειτούργησαν πυροσβεστικά για να λήξει ο καβγάς με τις αποβολές των τριών παικτών που έμπλεξαν στο... court fighting του 'Staples Center'.

Προφανώς οι "μαχητές του παρκέ" δεν θα γλιτώσουν τις ποινές. Διότι το ΝΒΑ είναι αμείλικτο σ' όσους δυσφημούν την εικόνα του.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

News 24/7

24MEDIA NETWORK