Ρούντι για Διαμαντίδη: "Σεβασμός στον θρύλο"

Μία ημέρα μετά το επίσημο αντίο του Δημήτρη Διαμαντίδη από τα παρκέ ο Ρούντι Φερνάντεθ θέλησε να αποχαιρετήσει τον "3D" με έναν ξεχωριστό τρόπο. Διαβάστε το αποθεωτικό του τιτίβισμα για τη σημαία του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ρούντι για Διαμαντίδη: "Σεβασμός στον θρύλο"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε αντίο στη δράση μετά από μία μυθική καριέρα στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα όπου κατέκτησε αμέτρητους τίτλους και δεν είναι λίγοι οι άσοι της πορτοκαλί Θεάς που μίλησαν για αυτόν με κολακευτικά λόγια.

Ρούντι για Διαμαντίδη: "Σεβασμός στον θρύλο"

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι τον τίμησαν μέσω της παρουσίας τους στο διήμερο τουρνουά "Diamonds are forever" που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός ενώ μία ημέρα αργότερα ήταν η σειρά του Ρούντι Φερνάντεθ να πλέξει το εγκώμιο στον εμβληματικό αρχηγό των "πρασίνων".

"Ήταν ευχαρίστηση να παίζω απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Σεβασμός στο θρύλο", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα σχόλιο (σε αγγλικά και ισπανικά) που συνοδεύεται από φωτογραφία του απέναντι στον Διαμαντίδη κατά τη διάρκεια του Eurobasket 2007.

News 24/7

24MEDIA NETWORK