Ροζ σκάνδαλο στο NCAA με πρωταγωνιστή τον Ντόρσεϊ

Ο Κέβιν Ντόρσεϊ των Golden Gophers αποβλήθηκε από την ομάδα του μαζί με τους Νέιτ Μέισον και Ντάρπι ΜακΜπράιερ, λόγω συμμετοχής τους σε ροζ σκάνδαλο!

Ροζ σκάνδαλο στο NCAA με πρωταγωνιστή τον Ντόρσεϊ

Σάλος ξέσπασε στο NCAA καθώς ήρθε στην επιφάνεια ένα VIDEO με τρεις παίκτες των Μινεσότα Golden Gophers να συμμετέχουν σε ερωτικό παιχνίδι με μια νεαρή κοπέλα.

Ο Κέβιν Ντόρσεϊ είχε αναλάβει ρόλο... πρωταγωνιστή με τους Νέιτ Μέισον και Ντάρπι ΜακΜπράιερ να συμπρωταγωνιστούν στο sex tape που είδε το φως της δημοσιότητας.

Πώς δημοσιεύτηκε; Ο συμπαίκτης τους Ρίτσαρντ Πιτίνο το δημοσίευσε καταλάθος (!) στο λογαριασμό του στο twitter, ενώ λίγο αργότερα που κατάλαβε την γκάφα του έσπευσε να το σβήσει. Παράλληλα απενεργοποίησε και τελείως τον λογαριασμό του. Λίγα λεπτά όμως έφταναν προκειμένου το VIDEO να μοιραστεί και η είδηση να φτάσει στα αυτιά των ανθρώπων της ομάδας.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, οι Μινεσότα Golden Gophers τους απέβαλαν, δείχνοντας πως εκτός από το είναι κάποιος καλός παίκτης, χρειάζεται να έχει και σωστή συμπεριφορά εκτός αγωνιστικού χώρου. Να σημειωθεί πως ο Μέισον ήταν μέχρι πρότινος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK